Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zásahovka se vrhla na tátu před očima dcerky (2)! Spletli si byt

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: Tadeáš Provazník)
Autor: ČTK, jel - 
14. května 2020
19:02

Nepříjemný zážitek čekal Němce Petera, kterému vtrhla do bytu speciální jednotka policistů právě, když svačil se svou malou dcerkou. Ta musela celému zákroku proti tatínkovi přihlížet. Skutečný kriminálník dorazil na scénu o chvíli později!

Speciální policejní síly vtrhly do bytu 43letého muže v západoněmeckém Dorstenu a na zemi ho zpacifikovaly. Bleskovému a velmi hlasitému zákroku elitních policistů proti jejímu otci musela přihlížet vyděšená dvouletá dívka. Brzy se ale ukázalo, že policie vnikla do nesprávného bytu, informovala dnes agentura DPA.

Petera Hardese nejdříve polekaly tři výstřely. Najednou stáli v jeho obývacím pokoji elitní policisté. Muž zrovna jedl se svou dcerou meloun. „Tak jsem samozřejmě vyskočil, s nožem v rukou, neboť jsem přece zrovna krájel meloun,“ vyprávěl muž. „Nůž pryč, nůž pryč,“ řvali podle něj policisté. Dva z nich jej fixovali na zemi a obklopili ho další se samopaly.

Třiačtyřicetiletý otec byl podle DPA ještě dnes ze zákroku, který se odehrál v úterý večer, silně rozrušený. „Nejhorší na tom bylo, že malou nechali brečet na gauči a musela se na všechno dívat. Očekával bych trochu respektu a myslel bych, že přijde nějaký policista nebo policistka a nejdřív odvedou dítě,“ postěžoval si muž.

Krátce po hlučném zákroku přišel na scénu soused z podkrovního bytu a ptal se, co se děje. Vyšlo najevo, že právě tento 25letý muž je skutečným hledaným. „Pak už mě pustili,“ poznamenal Hardes. Policie se omluvila a chystá se muže odškodnit.

PPP150W ( 14. května 2020 22:09 )

Soused z podkrovního bytu je totální hlupák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání