Tomanec (Fórum): Šéfredaktor Jihlavských Listů skandalizoval občanský aktivismus!

Zastupitel Miroslav Tomanec se na blogu Jihlavských Listů ostře vymezil vůči šéfredaktorovi Jihlavských Listů Petrovi Klukanovi. Jihlavské Listy publikovaly rozhovor s bývalým prvním náměstkem primátorky a lídrem ODS Petrem Laštovičkou.

Bývalý lídr ODS Laštovička označil situaci na radnici za tragikomickou, kdy zastupitel Tomanec řídí primátorku Karolínu Koubovou.

Před časem se stal proslulým výrok zastupitele Tomance „Naše hnutí už nemá primátorku“ (více zde), na který reagovala primátorka vyjádřením „Fórum je na padrť (více zde).

Ve svém listě věnoval pan Klukan v poslední době spoustu prostoru k tomu aby skandalizoval občanský aktivismus jako takový, současné vedení města,  hnutí Fórum Jihlava  i moji osobu zvláště. Série rozhovorů, „publicistiky“ a komentářů vesměs s výstupy a závěry tak absurdními a zavádějícími že je opravdu zcela zbytečné více jednotlivosti rozebírat a vyvolávat tak zbytečný a nic neřešící řetězec dalších diskusí…. Marně vynaložený čas, podstatná část těchto vývodů se týká mé osoby a opravdu jsem nenarazil na nic, na co bych chtěl reagovat konkrétněji.

Z tohoto pohledu je obecný distanc vedení města, které se například od věcí, které zazněly v rozhovoru s bývalým náměstkem Petrem Laštovičkou, okamžitě rázně vymezilo, zcela odpovídající a postačující.

Dlouhodobá nervozita pana šéfredaktora ze současného složení vládnoucí koalice  tak bohužel pro něj bude pokračovat i nadále, protože i včerejší jednání zastupitelstva ukázalo  shodu   při všech hlasováních. Koalice je funkční a akceschopná a navzdory voláním  pana Klukana  normálně pokračuje dál.  Bez ohledu na to,  že názorová pestrost je opravdu velká a řada věcí se řeší opravdu „na krev“.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů