Znak města Nový Bor (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bor - Oficiální web města skla
Historické město Libereckého kraje 2017 a 2019
Zlatý erb 2023 – 2. místo v Libereckém kraji


Vyhledávání


Cesta: Titulní stránka > Naše město

 

Soutěž o regionální výrobek roku zahájena

Město Nový Bor plánuje v současné nelehké situaci podpořit místní podnikatele i tím, že jim nabídne možnost prezentovat své výrobky prostřednictvím soutěže o regionální výrobek roku.
regionalni_vyrobek_logo
 

 
 

V loňském roce soutěž spustilo město Česká Lípa a v letošním roce se přidává i město Nový Bor. Do soutěže se mohou zapojit výrobci z obcí v rámci obou ORP.  

Dejte o sobě vědět a pochlubte se šikovností svých rukou. Přihlaste sebe a své výrobky do druhého ročníku řemeslné soutěže o regionální výrobek Českolipska a Novoborska. Vyrábíte keramiku, šperky, sklo či oděvy? Nebo snad vaříte pivo? Pak je naše soutěž přesně pro vás! Přihlaste se a získejte nové zákazníky. Soutěžit se bude ve třech kategoriích – potraviny, řemesla a umělecké výrobky, oděvní a textilní tvorba. Výrobce může přihlásit neomezený počet výrobků (i v jedné kategorii). Na každý z nich je však třeba vyplnit zvlášť přihlášku. Formulář přihlášky je k dispozici v Turistickém informačním centru v Novém Boru a také na webových stránkách města. Na stejných místech je k dispozici i v České Lípě.

Příjem přihlášek bude probíhat od 1. května do 31. července. Propozice soutěže a všechny další potřebné informace budou také zveřejněny na  www.mucl.cz a www.novy-bor.cz. Vítězové jednotlivých kategorií získají finanční odměnu ve výši 5.000 Kč, absolutní vítěz bude oceněn částkou 20.000 Kč a získá právo označovat svůj výrobek logem Českolipský regionální výrobek roku 2020. Dále získá možnost prezentovat své výrobky na akcích pořádaných městy Nový Bor a Česká Lípa.

Zapojte se do soutěže. Tato soutěž je tu pro vás. 

RNDr. Alena Forgáčová, vedoucí OŠKS

Možnost online přihlášení ZDE

Propozice soutěže a přihláška ZDE

Čestné prohlášení ZDE

 
Zodpovídá: Radmila Pokorná
Vytvořeno / změněno: 15.5.2020 / 15.5.2020
 

 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Web a design: PCPOS s.r.o. a , redakční systém