Sen Zemanových se začíná naplňovat: První dáma v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sen Zemanových se začíná naplňovat: První dáma v akci!

Prezident Miloš Zeman koupil v Lánech pozemek pro stavbu rodinného domu. Na okraji a pod silnicí
Prezident Miloš Zeman koupil v Lánech pozemek pro stavbu rodinného domu. Na okraji a pod silnicí (Foto Blesk - Mária Rušinová)

Prezident Miloš Zeman (75) oznámil, že získal stavební povolení k vybudování bungalovu. Nový dům se staví na pozemku v Lánech a hlava státu se tam přestěhuje po odchodu z funkce v roce 2023. Plánování domu má na starosti jeho choť a první dáma Ivana Zemanová (55).

Prezident už v únoru avizoval, že získal stavební povolení k vybudování bungalovu v Lánech a chce začít realizovat vysněné bydlení. Podle webu expres.cz je pozemek obklopen přírodou. Na samotnou výstavbu prý Zeman dohlížet nebude a i konečnou podobu budoucího hnízdečka svěřil svojí první dámě.

 „Pokud jde o dispozice budoucího bungalovu, to je věc, kterou pan prezident s velkou důvěrou a velmi rád svěřil své paní,“ řekl Jiří Ovčáček (41). Tiskový mluvčí prezidenta také prozradil, že Zemanovým přáním je, aby v novém bydlení byla velká knihovna.

Zeman se do Lán chystá přestěhovat s celou rodinou, v domě bude místo pro něj, jeho manželku, dceru a také psa. Počítá se také se zahrádkou. „Bude tam zahrádka. Co na ní přesně bude, to už je záležitost, až bude dostavěn dům. Rozhodně to bude v rukou paní Zemanové. Ale není také vůbec žádným tajemstvím, že pan prezident je milovníkem květin, takže uvidíme,“ prozradil serveru TN.cz Ovčáček.

Zeman o koronaviru a nesouhlas s Prymulou: Promořování? Lékaři mají někdy odporný žargon, děsí to veřejnost.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.