Studenková v šoku: Takové odmítnutí nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Studenková v šoku: Takové odmítnutí nečekala!

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Profimedia.cz, reprofoto TV Makríza)

Hvězda filmu S tebou mě baví svět Zdena Studenková (65) byla hostem televizního pořadu Inkognito, kde odhalila identitu premiéra Igora Matoviče.  Při této příležitosti se mu herečka stihla pochlubit, že ji ve vyhrazeném čase pro seniory nechtěli pustit nakoupit.

Stejně jako u nás, tak i na Slovensku je v rámci opatření proti šíření koronaviru vyhrazen čas pro seniory nad 65 let, kdy si mohou zajít nakoupit. V tomto čase šla do obchodu také Studenková, která se však setkala s odmítnutím. Dle webu zivot.pluska.sk ji nechtěli pustit do obchodu hned třikrát.

Chtěla tím dát pravděpodobně najevo, že na svůj věk rozhodně nevypadá a že se jí zkrášlující zákroky vyplácejí. Což není žádné tajemství. Herečka je známá tím, že si pomáhá plastickými operacemi k dokonalému vzhledu a nevidí v tom problém. „Je to další odvětví medicíny a pomáhá lidem cítit se dobře. Potom je tato medicína dovedena k dokonalosti a je to podle mne záslužná věc,“ řekla herečka Aha!.

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
16. 5. 2020 • 18:51

Studenkova nevyzerá mladšie,len vyzerá upravenejsie. Je naivné si myslieť,že operácia ju omladi,a uberie vek.

libormer
15. 5. 2020 • 14:04

Slováci mají Studenkovou, Češi Brožovou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.