Do Super Výběru před oznámením deseti finalistů si Timotej Májský vybral skladbu Crazy od skupiny Gnarls Barkley. Jeho nezaměnitelný zastřený hlas sice ohromil Leoše Mareše (44), který jeho vystoupení dokonce sdílel široko daleko, na Haberu ale tentokrát neudělal vůbec žádný dojem.

Jakmile Májský dozpíval a sebevědomě očekával kladné přijetí všech porotců, „kat“ soutěže se do něj pustil. „Na mě to působilo tak, že to není písnička, ale psychiatrie. Přešpekulované věci teda fakt moc nemusím, takové ty zadky vystrčené a nevím co… Na mě to nezabírá. Buď je to přirozené a funguje to, a nebo to nefunguje. Chtělo se mi blít, velebnosti,“ šokoval nejen ostatní kolegy, ale i samotného Májského.

Mareš byl se svým hodnocením k lamači dívčích srdcí shovívavější. „Mně se ty zadky líbily. Já tomu říkám „Májský walk“ . Ty to máš to vyšpekulované jako choreografii, proč ne. Sedlo ti to. Hlasově to bylo super. Jsi jako nějaká hotová světová hvězda, která má ale velký psychický problémy a hned po tomto vystoupení přeruší svou světovou tour a půjde do léčebny. Ten pocit mám pořád stejný.“

Marián Čekovský (43) s oběma porotci nesouhlasil. „Na druhou stranu jsi originální. Takže co je nám po tom, jaký jsi ty. Máš originální barvu hlasu, ale nemáš výšky.“ Patricii Pagáčové (31) se zpěv líbil, ty „zadky“ by ale znovu nezopakovala. Zda se Májský prodral do finálové desítky, se diváci dozvědí už tuto neděli.

VIDEO: Podívejte se na výrok poroty k vystoupení Timoteje Májského

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií