Soutěž o nejlepší studentské práce bude. Jen bez obhajob

Studenti letos nebudou své práce obhajovat před komisí. Zašlou je jen elektronicky.
Studenti letos nebudou své práce obhajovat před komisí. Zašlou je jen elektronicky.

Letošní ročník soutěže ve Studentské vědecké a odborné činnosti (SVOČ) se přizpůsobuje podmínkám epidemie. Studenti budou své práce odevzdávat elektronicky. Odpadne patnáctiminutové představení výzkumného záměru a odborná rozprava s komisí.

Soutěžními sekcemi jsou Textil, Strojírenství, Mechatronika a Ekonomika. Čas pro zaslání práce elektronickou formou mají zájemci do 15. června 2020 (do 12:00 hod.).

Studenti zašlou soutěžní práci na email: registrace.svoc@seznam.cz. Přihlášený student odevzdá svůj příspěvek v rozsahu max. 10 stran A4 v elektronické formě. Více informací k soutěži najdete na tomto odkazu.

Jedním z hlavních cílů soutěže je finanční podpora tvůrčích typů studentů, kteří mají předpoklady pro vědeckou a vývojovou činnost. Soutěž je má motivovat k dalšímu působení v této oblasti.

Může se zúčastnit každý, kdo je v době přihlášení do soutěže studentem bakalářského, magisterského nebo doktorského studia Technické univerzity v Liberci. Hlásit se mohou všichni studenti se svými bakalářskými, diplomovými, dizertačními nebo třeba seminárními pracemi. Nepřipouští se práce, s nimiž už studenti soutěžili v předchozích ročnících SVOČ.

V návaznosti na počet přihlášených organizátoři případně soutěžní práce rozdělí do dílčích sekcí podle studijních programů (bakalářský, navazující magisterský, doktorský). Autoři nejlepších prací v každé sekci získají finanční odměnu formou stipendia (1. místo: 10 000 Kč, 2. místo: 5 000 Kč, 3. místo: 3 000 Kč).

Soutěžní práce následně vyhodnotí komise a stanoví pořadí vítězných prací. K vyhlášení výsledků SVOČ dojde 22. června 2020.

Soutěž vyhlašují společně Fakulty strojní, textilní, mechatroniky, informatiky a mezioborových studií a Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci.

- ad -

Další články v rubrice

DSC05113-2.jpg

Univerzitní merch seženete nově na e-shopu

Chcete dát světu najevo, že patříte k TUL a logo univerzity propojit se svým šatníkem? Objednejte si nejnovější kolekci oblečení, ale také batohů, kšiltovek nebo kulichů Technické univerzity v Liberci! Nově to můžete udělat i pohodlně z domova.

27. 3. 2024 | Univerzita | 621

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 392