Hvězda Upířích deníků Ian Somerhalder přiznal, s kým přišel o panictví

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
ian upiri deniky
ian upiri deniky

Ian Somerhalder, který si v Upířích denících zahrálo Damona, se doznal, že všechny věci týkající se milostného života pochytil z vyprávění svého staršího bratra. Byl ještě velmi mladý, když podnikl svůj první intimní zážitek. Přiznává, že to bylo se slečnou, která v té době byla o tři roky starší a zkušenější.

Na svůj zážitek vzpomíná s úsměvem

Dnes je hvězda Upířích deníků v nejlepších letech. Je šťastně ženatý s herečkou Nikki Reed a o svém prvním milostném zážitku se svěřil při návštěvě rádia, kde vzpomínal na staré časy. O svém bratrovi prohlásil, že se choval jako casanova, a proto od něj přijímal cenné rady.

Bratr pro něj byl vzorem celý život

Svěřil se také, že si jeho bratr často do pokoje vodil různé dívky, tak je nenápadně pozoroval, aby se sám něčemu přiučil. „Chodil jsem ven, abych bratra s jeho přítelkyní sledoval a matka si myslela, že venčím psa,“ popisuje se smíchem své zážitky z dětství.

Rozpovídal se také o manželce a dceři

Při interview nešla stranou ani jeho rodina. Mluvil nejprve o šťastném vztahu s herečkou Nikki Reed a později se rozpovídal také o své dceři. S trochou pobavení v hlase si stěžoval, jak bude těžké uchránit dceru před chlapci.

Tvrdí, že všichni přátelé z jeho okolí mají syny, které navádějí, aby brali své dívky brzy na rande. Ian si ale svou dceru hlídá a nechce, aby měla brzy stejné zážitky jako on. Domnívá se, že na podobné věci má ještě dost času.

Autor: Eva Marešová
Zdroj: Mirror


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články