DÉEM 2020 - narazili jsme na hlínu, jedeme z kopce a stavíme skoky

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 15.5.2020

Pepa Kašík informuje o dalším postupu staveb na Dolní Moravě. Práce jde klukům pěkně od ruky, ostatně poznáte to sami ve videu.

Zdravím bajkeři! Další video po dalším 14denním turnuse, ve kterým jsme stihli natáhnout štreku k další 180 vracečce. Od týhle klopny se nám konečně trošku otevřel terén, ubylo houštin a stromů a my našli rychlost i místo pro bezpečnou lavici. Na ní si to můžeš poletět hrana hrana 4m nebo klidně přepálit do luxusního a dlouhýho dopadu, to bys ale musel dost dupnout.

Stavíme modrou lajnu, kde musíme dodržet konkrétní sklon klesání trailu. Není rychlost na větší věci. Na to tu bude červená a černá lajna. Budou ještě letos. Začínáme modrou z důvodů obtížnosti. Když přijedeš do parku, tak většinou nenapálíš z první černou.

Kope nás tady zatím 5 týmů, takže to roste jak houby po dešti. Každej z týmů se ze sebe snaží vydat maximum. Učíme se navzájem a inspirujeme, je to mega! Všechno staví bajkeři, pod dohledem zkušenýho matadora Míry Kopeckýho.

Modrou nemůžeme postavit v hrabance nebo ji skládat z vhodné kombinace malých kamenů, po kterých se samo o sobě nedá dost dobře jezdit. Velký kámen má aspoň 2 metry a musel by jich být plný les, my za celou dobu narazili na dva a ty jsme v trailu přiznali :)

Příští dva týdny budeme dost klesat a potřebujeme nakopat 4 180st vracečky. Bude to marast. Tak zas u dalšího videa.

Jen poprosím, traily jsou ve výstavbě, nejezděte na ně. Dáme vědět, až to bude ofiko otevřené ;)

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí