Pohonová technika Forin vás nezklame

Pohonová technika Forin vás nezklame

SDÍLEJTE

Potřebujete pro svou společnost průmyslové motory, převodovky nebo jiné pohony? Kvalitní zboží a služby pro průmysl, ale také pro jiné odvětví hospodářství přináší společnost FORIN s.r.o. ze Slovenska, přímo z Moldavy nad Bodravou. Ve svém oboru se pohybuje již více než 30 let a je předním dodavatelem tohoto zboží nejen na Slovensku, ale i ve východní a střední Evropě.

Specialisté na slovo vzatí

Společnost FORIN s.r.o. se specializuje na dodávky mechanických převodovek. Jde o závitové převodovky, šnekové převodovky, závitové s čelní předlohou, čelní paralelní, kuželo-čelní, čelní, kombinované závitové, převodovky do těžkých provozů, ale také mechanické variátory, přímočaré pohony TMP a skvělé možnosti dodávek planetových převodovek i technických komponentů, jako jsou pohybové zkrutky, ozubené převody, hřídelové spojky, klouby a kloubové oka, vodicí tyče a kuličková pouzdra atd. Jestliže budete mít zájem, můžete si ve virtuálním katalogu prohlédnout sortiment lineární vedení.

Jedinečné planetové převodovky

Jak již jsme zmiňovali, společnost FORIN s.r.o. dodává i kompaktní planetové převodovky. Tyto převodovky jsou navrženy a vyrobeny pomocí nejmodernějších prostředků. Jejich tvar je kompaktní, mají velkou zatížitelnost, vysokou účinnost a jsou tiché i při zatížení. Těleso převodovek je vyrobeno z litiny, kola jsou ocelová. Jsou cementované, kalené a broušené. Vyrábí se v několika vyhotoveních: s motorem, bez motoru, s možností upnutí na patku, s přírubovým tělesem, na příruby několika velikostí a s reakční pákou. Dodávají se pro různé montážní plochy. K technickým parametrům lze napsat: převodový poměr je 3,45 – 2332,80; přenášený výkon pak 0,20 – 1524,5 kW; výstupní kroutivý moment 735 Nm – 170000 Nm.

Nezbývá než navštívit webové stránky společnosti FORIN s.r.o. a vybrat si pohonovou techniku, kterou potřebujete. Na webu najdete i návody na obsluhu a údržbu. S jakýmkoli dotazem se obraťte na zaměstnance společnosti, rádi vám jej zodpoví a doporučí vám ideální řešení právě pro váš provoz.

 

SDÍLEJTE