Manipulujete s balíky, sudy či jinými většími předměty ve skladě? Pořiďte si...

Manipulujete s balíky, sudy či jinými většími předměty ve skladě? Pořiďte si vhodné vybavení

SDÍLEJTE

Ve velkých skladech, ale i ve stavebninách, přepravních společnostech a v mnoha dalších odvětvích potřebujeme mít vybavení, se kterým snadno, rychle a spolehlivě menší i rozměrné zboží přemístíme, kde je potřeba. Používáme vysokozdvižné vozíky, plošiny, nakladače a další, bez nichž bychom si jen stěží poradili. Jestliže potřebujete nové gumové pásy, svírací kleště nebo třeba pevné čelisti, které zboží bezpečně uchopí ale nepoškodí, poradíme vám, kde toto vše nakoupit ve vysoké kvalitě, a přitom za skvělou cenu.

Svírající zařízení

Jestliže chcete běžně manipulovat s balíky, sudy, nebo je potřebujete sevřít, přemístit v poloze vleže, je vhodné zakoupit svírající kleště či jiné svírající zařízení. Ve speciálním provedení dovolují i ruční nastavení úhlu vidlic klasicky naležato, 45 ° anebo nastojato při svírání balíků. Koupit si však můžete i zařízení, které jsou speciálně určeny k manipulaci s přepravkami, polystyrénem, betonovými bloky či sudy. Jedinečná konstrukce rámu s profilem tvaru dvojitého „T“ je předzvěstí vysoké odolnosti a výbornou průhledností. Svírací zařízení můžete pořídit ve variantách s otáčivostí o 360 stupňů, se závislým či nezávislým bočním posunem a s manuálně otočnými vidlicemi.

Vybavení pro přepravu balíků

Dalším skvělým doplňkem pro manipulaci s balíky jsou tzv. čelisti. Kdy si pořídit čelisti? Když potřebujete manipulovat s balíky z různých materiálů, např. ze slisovaného papíru a celulózy, textilie, tkanin, plastů… Mají konstrukci s vodícími profily ve tvaru dvojitého písmene „T“, díky čemuž je zajištěna vysoká odolnost a dlouhá životnost. Snadno s nimi proniknete mezi balíky díky malé tloušťce náběhových hran. Spodní hrany jsou odolné vůči otěru díky zesílené vrstvě materiálu. Co se týče vodících profilů ramen, jsou konstruovány taky, aby zajistily maximální pevnost a hladký chod, zároveň chrání pístnice před poškozením převáženým materiálem. Vybrat si můžete i variantu s otáčivostí o 360 stupňů, závislým či nezávislým bočním posunem a řadou jiného příslušenství.

Uvedené zboží vám nabízí společnost Cemat. Stejně tak u nich můžete pořídit pneumatiky, ráfky, disky, pásy, vážící systémy a mnohé jiné. Prohlédněte si jejich webové stránky a vyberte si, co při manipulaci potřebujete. Pokud si nejste jisti, nebo máte dotazy, neváhejte je kontaktovat. Rádi vám poradí a zodpoví na vše, co vás zajímá.

SDÍLEJTE