A sice ti, kteří rádi potěší své oko pohledem na vnadnou Slovenku, se mohou těšit na návrat její pověstné blond hřívy. „Stýská se mi po dlouhých vlasech,“ povzdechla si Zuzana Belohorcová u snímku, který přidala na svůj instagramový profil. Za emotikony dlouhovlasé blondýnky a jednoho srdíčka moderátorka ještě rozhodně dodala: „Nechám si je opět narůst.“ Fanoušci, kteří Belohorcovou poprvé zaregistrovali na slovenské stanici Markíza, kde nejprve hlásila počasí, a sledovali ji i v lehce peprných pořadech Láskanie a později nováckém Peříčku, tohle rozhodnutí přivítali s radostí.

„Dlouhé mnohem lepší! Na ty krátké si u vás nemůžu zvyknout,“ naplno a bez obalu vyjevila svůj názor na vzhled Zuzany jedna z fanynek. „V dlouhých vlasech jste úplně top!“ podpořila moderátorku v jejím rozhodnutí další z řady sledujících. A tak má Zuzana Belohorcová rozhodně o čem přemýšlet.

Na druhou stranu se dobře tvarovaná moderátorka nikdy netajila tím, že má věčným odbarvování na platinovou blond vlasy poměrně poničené. Před kamerou a na společenských akcích pak Zuzana vlastním vlasům často dopomohla k efektu husté hřívy napletenými vlasy. A ty, jak je známo, těm skutečným ke zdravému růstu taky zrovna nepřispějí. Takže je otázka, jestli a v jaké kvalitě se bude moct Zuzana Belohorcová z dlouhých vlasů zase těšit.

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií