Colours of Ostrava letos nebudou

Colours of Ostrava letos nebudou
16. května 2020 Aktuality, Alternativní hudba, Folk Autor: Milan Tesař

Až na léto 2021 se přesouvá 19. ročník festivalu Colours of Ostrava. Plánovaný program by v letošním roce pořadatelé nemohli uskutečnit.

Festivalový tým nyní intenzivně pracuje na přesunu letošního programu na příští rok, včetně hlavních headlinerů a většiny dalších účinkujících. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na další ročník. „Mám na vás velkou prosbu, podpořte nás nyní. Nesmírně bych si vážila toho, kdybyste si vstupenky ponechali, a tím náš festival, jeho myšlenku a jeho konání s tak rozsáhlým a kvalitním čtyřdenním programem podpořili. Bez vás to nepůjde,” apeluje ředitelka festivalu Zlata Holušová na fanoušky.

Holušová pokračuje: „Nezastírám, že přesun ročníku necelé tři měsíce před startem, kdy je většina věcí již připravena a domluvena, představuje obrovskou zatěžkávací zkoušku. Nejen pro nás, ale také pro umělce, naše dodavatele, spolupracovníky, brigádníky, stánkaře a mnoho dalších, kteří jsou na festival navázáni. Přesto jsme optimisté – s podporou vás, našich návštěvníků, partnerů a podporovatelů to zvládneme. Za to všem patří obrovské poděkování,” zdůrazňuje Zlata Holušová.

A dodává: „Opatrujte sebe, své blízké, přátele, buďte zdraví a plní optimismu. Uvidíme se na nejkrásnějším ročníku Colours of Ostrava v Dolních Vítkovicích v červenci 2021.”

Hudební výlet do Pobaltí

JUUK_MulkaStabule_obalCDVydejte se s námi za hudbou Litvy, Lotyšska a Estonska.

Regiony

Regiony

Hudební výlet do Francie

kiledjian_the-otium-mixtapeZveme vás na hudební výlet do Francie.

Tri Nguyen – sólo pro dva nástroje

nguyen-tri_duos-aloneVietnamský hudebník Tri Nguyen natočil album pro dva sólové nástroje.

Anketa Album roku 2023 – druhá desítka

krajina-ro_mlhoviny_obalCDPodívejte se na první výsledky ankety Album roku 2023.

Témata Jak se vám líbí

Hansen_studio_2024Podívejte se, co pro vás chystáme v pořadu Jak se vám líbí.

Partneři

Harmonie_logo_velke_web

Darujte Proglas!