InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Grafický kurz - suchá jehla

    sobota 25.5 10:00 - Výtvarný ateliér Objev, Rudolfovská 1, 37000 České Budějovice

  • LÉtání víTA Salsa + Bachata party

    sobota 25.5 18:00 - Beach Park České Budějovice, u sportovní haly

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florbalisté burcují sportovní veřejnost: Sport pro každého aneb Pojď se hýbat

MILEVSKO – Také florbalisté FBC Došwich Milevsko se po vynucené přestávce a předčasném ukončení minulé sezony konečně mohou vrátit ke svému sportu. Díky uvolnění restrikcí začínají zase sportovat a dokonce nabízí pohyb široké veřejnosti s programem Sport pro každého aneb Pojď se hýbat, který není zaměřen výhradně na florbal. Mistrovská sezona 2019–20 ve florbale předčasně skončila a děti rázem přišly o možnost nejen kolektivního sportování, ale i společných tréninků a další zábavy. Nyní už ale uvolněná opatření dovolují pozvolna obnovit tréninkovou činnost. „Přicházíme s novinkou sportovního tréninku pro děti od šesti do deseti let, který pořádáme každé úterý od 16.30 hodin na hřišti malé umělé trávy vedle rekonstruující se sportovní haly,“ prozradil manažer oddílu Jaromír Hrůza.


Jedná se o zábavný sportovní kroužek, který dává možnost všem dětem bez nutnosti klubové
příslušnosti v Došwihu jednou týdně přijít a pod vedením několika kvalifikovaných trenérů si užít různé sporty spolu s pestrým programem. „Klub si uvědomuje tíživou situaci rodičů, pro jejichž ratolesti jsou zavřené školy a s tím spojená tělesná výchova, díky které děti pravidelně sportovaly. Chceme, aby se všechny děti bavily sportem bez rozdílu, aniž bychom řešili, o jaký sport se zrovna jedná. Rozvoj všestranné pohyblivosti je totiž v tomto věku zásadní. Proto v žádném případě neklademe důraz na brzkou sportovní specializaci," zdůrazňuje Hrůza.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace