ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 18. května 2020 07:00

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, a zakoukat se do děje.

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník (Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

V síti – znovu v kině – Upozornění: Mládeži přístupný od 15 let!

3 herečky, 3 pokojíčky, 10 dní a 2458 sexuálních predátorů. Experiment, který naléhavým způsobem otevírá tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Tři zletilé herečky s dětskými rysy dostávají za úkol prostřednictvím falešných profilů na sociálních sítích předstírat, že je jim 12 let. Ve věrných kopiích dětských pokojíků, postavených ve filmovém ateliéru, chatují a skypují s muži všech věkových kategorií, kteří je na netu vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex prostřednictvím videohovoru, posílá fotografie svých přirození, odkazy na porno nebo se dívky dokonce pokouší vydírat. Dokumentární film vypráví strhující drama těchto tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek“ od castingu až po osobní schůzky, kde se s predátory setkávají tváří v tvář pod dohledem ochranky a šesti skrytých kamer. Predátorské taktiky se tak obracejí proti svým strůjcům a z lovců se stávají lovení.

ÚTERÝ:

Příliš osobní známost – znovu v kině – Příliš osobní známost je adaptací stejnojmenného bestselleru slovenské spisovatelky Evity Urbaníkové ( Všechno nebo nic).

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama.

Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj…

I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky.

Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek.

Tři ženy. Tři podoby lásky. Tři příběhy radosti i bolesti, štěstí i smutku…

Tvůrci divácky úspěšného filmu Všechno nebo nic, kterou před dvěma lety vidělo v českých kinech 315 tisíc diváků, natočili Příliš osobní známost podle knižní předlohy populární slovenské spisovatelky Evity Twardzik (Urbaníkové).

Režie snímku se opět ujala Marta Ferencová. České ženské trio v hlavních rolích – Elišku Balzerovou, Tatianu Dykovou a Petru Hřebíčkovou – doplní slovenští herci Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, Chorvat Janko Popović Volarić a Srbové Branislav Trifunović a Predrag Manojlović.

STŘEDA:

Afrikou na pionýru – znovu v kině – Cesta napříč africkým kontinentem na legendárních motorkách Jawa Pionýr.

Začínáme promítat online. Sledujte nové filmy a podpořte naše kino. Na našich stránkách si kupte vstupenky na speciální virtuální projekci. Obdržíte elektronickou vstupenku s kódem. Na webu vasekino.cz tento kód zadáte a film může začít.

Cesta napříč africkým kontinentem na legendárních a hodně starých motorkách Jawa Pionýr. Celovečerní road movie Afrikou na Pionýru přináší ještě bláznivější a odvážnější výpravu, než jaké známe díky žlutým trabantům Dana Přibáně. Právě jedné z kultovních expedic žlutých trabantů se vedoucí výpravy motorek do Afriky, dobrodruh a režisér Marek Slobodník sám na své Jawě 250 účastnil. Podobně, jako výrazné postavy filmových komiksových vesmírů dostávají vlastní filmy, tak i jeho samostatné dobrodružství Afrikou na Pionýru mohou brát diváci jako takzvaný „spin-off“.

Cestovatelský dokument Afrikou na Pionýru ukáže dobrodružství, které nezná hranice a možnosti vlastního těla i svobodu ducha žene až do nejvyšších otáček. A zároveň úchvatné záběry a pohled na přírodu a život Afriky, jaký nemá obdoby. Pět jezdců strávilo v sedle Jawy Pionýr pět měsíců, ze střední Evropy ke Kapskému městu ujelo přes 15 000 kilometrů. Na tom nejméně pohodlném dopravním prostředku projeli pouští, pralesem i savanou, protnuli rovník a profrčeli kolem Kilimandžára a dorazili až na nejjižnější místo afrického kontinentu, na Střelkový mys, kde se setkává Indický oceán s Atlantickým. Během cesty spotřebovali 2500 litrů benzínu, natočili 360 hodin záběrů, provedli snad milion drobných oprav a prožili si dvě malárie.

ČTVRTEK:

Emma – premiéra – Adaptace nesmrtelné romantické klasiky Jane Austenové o dívce, která si tak dlouho zahrávala s city jiných lidí, až sama onemocněla citem nejzáludnějším, tedy láskou.

Adaptace nesmrtelné romantické klasiky Jane Austenové o dívce, která si tak dlouho zahrávala s city jiných lidí, až sama onemocněla citem nejzáludnějším, tedy láskou.

Emma Woodhouseová (Anya Taylor-Joy) je hezká, chytrá, bohatá a na svou dobu notně emancipovaná. Navíc disponuje velmi zvláštním talentem, schopností svádět dohromady jedince opačného pohlaví a dopravovat je až před oltář. Tedy alespoň si to o sobě začne myslet, když několika mistrovskými tahy provdá svou vychovatelku za bohatého vdovce. Jejím dalším projektem se stane plánované spojení mladičké a naivní Harriet s místním farářem. Přestože Emmin otec (Bill Nighy) ji varuje, aby si nezahrávala, a její přítel z dětství George Knightley se jí snaží vysvětlit, že lásce se poručit nedá, dohazovačka Emma tlačí Harriet do sňatku s knězem silou umanutého Amora. Vše bohužel skončí nezdarem, katastrofou a spoustou prolitých slz, citovým uragánem, v jehož epicentru se ocitne právě Emma, které nezdar rozmetá všechny životní jistoty. Až potom pochopí, že toho pravého si každý musí najít sám a že to hledání paradoxně nemusí být až tak těžké, protože někdy ho můžete mít celý život přímo před očima. Jen nesmíte být slepí.

PÁTEK: 

Lov – premiéra – Ulov si svého člověka.

Dvanáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit…

Čtěte také:

Kladenské kino Hutník otevřelo v pondělí sál veřejnosti

 CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:

Autor: (red)



  1. krimi

    Vyhodnocení akce SPEED MARATHON 2024, hříšníků byly tisíce

  2. pozvánka

    Královický dvůr tentokrát hostí výstavu psů

  3. zprávy

    Učitele/ky, asistenty/ky přijme ZŠ škola ve Svárově s tradicí od roku 1905

  4. pozvánka

    Již zítra to vypukne, Bitva Libušín 2024 aneb pocta Janu Žižkovi

  5. zprávy

    Mobilní aplikace „Slaný“ je ke stažení, stáhněte si jí hned ať vám nic neuteče

  6. krimi

    Zdrogovaného řidiče BMW pronásledovala policie i vrtulníkem, začalo to v Berouně, dopaden byl v Kladně

  7. pozvánka

    Kam o víkendu, kultura, sport, zábava i poučení to a více najdete v naší nabídce

  8. krimi

    Kladenští policisté se zapojili do celorepublikového projektu „Řídím, piju nealko pivo“

  9. pozvánka

    Vydejte se už v sobotu historickým vlakem po Švestkové dráze s Výtopnou Slaný

  10. info z radnice

    Turistickou sezónu v rámci celého regionu zahájí už v sobotu ve Slaném

  11. pozvánka

    Zítra zahájí Kladenský zámek druhou část výstavy: Jiří Hanke- 50 let s fotografií

  12. krimi

    Strážníci v Kladně nalezli ukradené auto z Prahy, policie hledá svědky

  13. krimi

    Kladenský agresivní postrach žen skončil za mřížemi, pátrání bylo odvoláno

  14. kultura

    Celým rokem zaječím skokem, výstava ve Vlastivědném muzeu města Slaný začíná už zítra

  15. kultura

    Kladenský Majáles, studentská oslava jara, vypukne už zítra v bývalých kasárnách

  16. krimi

    V poutech skončil muž, který si zapálil oheň u bytového domu v Kladně

  17. krimi

    Řidiči pozor! Prozradíme vám, kde v Kladně tento týden měří policie rychlost

  18. zprávy

    Kladenští policisté hledají nové posily, přidej se i Ty

  19. zprávy

    Trhy pokračují ve středu v Kladně a v pátek ve Slaném

  20. pozvánka

    Ve čtvrtek zahájí Kladenský zámek druhou část výstavy: Jiří Hanke- 50 let s fotografií