Camara z Montpellieru se rozhodl ukončit kariéru

18.05.2020, 22:54
Aktuality
Konec aktivní hráčské kariéry oznámil Souleymane Camara. Sedmatřicetiletý útočník dlouhých třináct let nastupoval za Montpellier, se kterým nedojde k prodloužení smlouvy...

Rodák z Dakaru je odchovancem Monaca, kde si také v sezóně 2001/02 poprvé vyzkoušel francouzskou nejvyšší soutěž. Tu hrál posléze rovněž na hostování v Guingampu a v Nice.

Největší část kariéry však Camara spojil s Montpellierem, kterému nejprve pomohl k postupu do Ligue 1 a následně i k překvapivému zisku titulu v ročníku 2011/12.

Zkušený útočník měl smlouvu do konce sezóny, načež se s vedením MHSC dohodl, že k jejímu prodloužení nedojde. "V pátek jsme jednali a následně bylo učiněno rozhodnutí," řekl prezident klubu Laurent Nicollin, jenž Camarovi nabídl setrvání v klubu. "Teď přemýšlí, co bude dělat. Pokud by chtěl trénovat, má u nás dveře otevřené," uvedl.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (6)

Přidat komentář
Witcher

Škoda mohl jít ještě posedět dva roky do Sralty

Reagovat
Josifek

Reagovat
PH8

To je tak, když v 37 vynecháte 2 měsíce no.

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten titul je hrozne opomijen, to je porad Lester, ale jejich titul byl mozna jeste hodnotnejsi.

Reagovat
kattos

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele