Stavy lenosti, kdy se člověku nechce upravovat ani zkrášlovat, zná v podstatě každá žena. Málokterá se ale nebojí pochlubit fotkou v takovém stavu veřejně. Ne tak ovšem Tamara Klusová. Ta se klidně postavila před zrcadlo a svůj nenalíčený a neučesaný obraz cvakala na foťák na mobilním telefonu a zanedlouho se snímek i bez jakýchkoliv filtrů objevil na instagramu. „Volám vás všechny lidi dobrých srdcí, abyste se zapojili do letošní celosvětové́ kampaně rovnost tváří,“ vyzvala tak trochu záhadně své sledující Tamara Klusová.

Trojnásobná matka pak rovnou do hry zapojila i zemi dalekého východu Japonsko. „Symbolem kampaně je japonský neúplný kruh wabi-sabi, který nám připomíná, že v nedokonalosti je naše dokonalost, protože je naší jedinečností,“ ozřejmila zpěvačka, proč se ukázala nenalíčená. Filozofické naladění Tamary Klusové není pro každého, přesto ale své sympatizanty má.

A právě ty zpěvačka vyzvala: „Umístěte na své sociální sítě fotku vaší tváře v neúplném kruhu v zrcadle. Napište pod ni, co pro vás rovnost tváří znamená́, nebo co by se mělo v pohlížení na jiné tváře v naší společnosti změnit, nebo třeba vzkaz a slova sounáležitosti lidem, kteří jiné tváře každý́ den nosí.“ Na závěr pak aspirující zpěvačka a manželka úspěšného písničkáře Tomáše Kluse nezapomněla přidat slova o požehnání.

VIDEO: Jak se zabavovali Tomáš a Tamara Klusovi během karantény? 

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit. Co dělá místo vystupování? David Turek

Fotogalerie
43 fotografií