Seniory v domově důchodců navštívil Michal David. Zazpíval jim známé hity
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Zajímavosti

Roudnice nad Labem - Senioři v roudnickém domově důchodců si dnes společně s personálem užili opravdový "mejdan" plný známých hitů. Se svým vystoupením je totiž zdarma navštívil Michal David, který rozdával nejen dobrou náladu, ale i drobné dárky. Zařízení se vyhnulo nákaze COVID-19, s nouzovým stavem však zpřísněná opatření bohužel nekončí.

"Děkuji Michalu Davidovi, že svým krásným vystoupením pomohl alespoň na chvíli trochu zapomenout na problémy, které jsme zde prožívali. Měsíce bez rodin jsou jistě velice těžké a věřím, že to pomine. Berme tedy tento koncert jako začátek lepších časů. První den po skončení nouzového stavu využiji k poděkování nejen paní ředitelce, ale vám všem. Zdravotním sestrám, ošetřovatelkám, personálu, který se o naše spoluobčany vyššího věku stará. Opravdu jste dokázali nemožné. Roudnický domov důchodců se řadí mezi zařízení, na které koronavirus nedopadl. A to zejména díky vám. Opatření však stále trvají. Vydržme tedy ještě chvíli. Klientům přeji, aby si užívali ještě dlouhá léta ve zdraví. Věřím, že opravdu ty lepší časy nastanou," poděkoval starosta František Padělek ředitelce Lence Nové a ocenil práci všech, kteří se obětavě starají o místní klienty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru