Bíbře šlo na ryby a ztrapnilo se méně než holka Karlose Vémoly

Původně jsme chtěli napsat jen to, že Justin Bieber šel na ryby. Už to samo o sobě je dost bizarní zpráva.

Rozhodli jsem se ale tuto informaci novinářsky posunout minimálně o dvě velký silikonový kozi a zamotali jsme do toho Vémolovu Lelu.

I takto hanbaté fotky má playmate Lela na svém Instagramu.

Ne že by v tom příběhu hrála partnerka nejslavnějšího českého MMA zápasníka nějakou roli, ale nedávno byla taky na rybách.

Lela chytá ryby.

Lela chytila malého pstruha, se kterým se chvíli mazlila, udělala si s ním pár selfíček, držela ho v holých rukách, pak ho odhodila na břeh, kde se ryba chvíli klepala.

Poté Lelu napadlo, že udělá dobrý skutek a hodila rybičku do vody a tím všem se pochlubila na Instagramu. 

Lela vyrazila s Karlosem na ryby a nedopadlo to dobře.

Karlosova holka se pak stala terčem kritiky snad všech českých rybářů.

„Takto válet ryby na suché zemi a dokonce je brát do suchých rukou vede k jejich velmi častému úhynu,“ napsal Lele jistý rybář Pavel, se kterým projevilo souhlas mnoho dalších diskutérů.

„Milý pane, poprvé jsem rybařila. A rybičku jsme zpět vrátili do vody, proto jsem ji držela v ruce,“ odpověděla mu Lela.

I přestože se modelce její chybu snažilo vysvětlit mnoho dalších nadšenců do rybolovu, tak ona si jela stále tu svou a opakovala, že rybička odplavala.

Konverzaci na jejím profilu ale očividně nebral na lehkou váhu depresemi zmožený kanadský hitmaker Justin Bieber, který se „na rybách“ nejspíše také teď ocitl omylem. 

Justin Bieber

Překvapivě byl jeho lov úspěšný (my si tedy myslíme, že rybu chytila Hailey a Bíbře se s ní jen vyfotilo, pozn. red.) a na Instagramu se zpěvák pochlubil pěkný úlovkem.

Justin Bieber byl na rybách.

Na rozdíl od Lely nehrál na fanoušky komedii, že rybičku posílá zpět do vody a jen z legrace jí propíchl ksicht, ale navíc si ji hlavně nepřebaloval v holých rukách.

Neradi to uznáváme, ale Bíbře loví ryby lépe (nebo alespoň se s nimi lépe fotí), než silikonová Lela.

V těch dalších aktivitách, jako je například zpěv, už je to ale zhruba vyrovnané.

Justin Bieber je těžkej borec.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
21677
10320