Hlavní obsah

Láska v Beverly Hills 90210. Představitel Davida se rozvádí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

David Silver byl součástí partičky ze seriálu Beverly Hills 90210 a zamilovaný byl do Donny. Jeho představitel, Brian Austin Green, si vzal sexy herečku Megan Fox a má s ní tři syny. Nyní promluvil o rozchodu. Jak jsou na tom s láskou Kelly, Steve a Brandon?

Článek

Nedělní podvečery v 90. letech patřily Brandonovi, Kelly, Stevovi a jejich přátelům. Vlastní život šel stranou, důležité byly osudy mladých lidí žijících v luxusních domech, jezdících v nejlepších autech a řešících stejné trable jako obyčejní smrtelníci. Problémy s drogami, ztráta panenství, milostné trojúhelníky i konce velkých lásek. Hlavní hrdinové nikdy nebyli na svá trápení sami, vždy byl poblíž někdo, s kým si mohli promluvit.

Hrát v Beverly Hills 90210 jednu z hlavních rolí bylo zárukou popularity. Jak to ale mají slavní herci s láskou? Rozvody se jim většinou nevyhnuly... Brian Austin Green bude mít brzy čerstvou zkušenost.

Brian Austin Green (46)

V seriálu hrál Davida Silvera, který byl ostatním pro smích, ale Donna se do něj zamilovala. Mnoho sérií váhala, zda mu věnuje své panenství. Ve skutečnosti byla jeho osudovou ženou o 12 let mladší Megan Fox (34), kterou poznal při natáčení sitcomu Hope & Faith (2003-2006) a nechal se od ní dlouho ukecávat. Vadil mu věkový rozdíl, nevěřil ve vztah s osmnáctiletou dívkou. V roce 2010 se vzali, ale jejich partnerství bylo vždy jako na houpačce. Když spolu měli dva syny, Megan v roce 2015 požádala o rozvod. Zjistili ale, že budou potřetí rodiči, a tak se rozhodli dát vztahu šanci. Nyní se zdá, že je opravdu konec. Herec ve svém podcastu řekl, že jeho manželka potřebuje čas pro sebe a chce se rozejít.

Foto: Profimedia.cz

Během vztahu s Brianem se z Megan stala hvězda a prý se cítí víc sama sebou, když není on po jejím bokuFoto: Profimedia.cz

Ian Ziering (56)  

Steve Sanders byl školním frajírkem, ale přátelství s Brandonem ho změnilo a stal se z něj prima kluk se smyslem pro humor a širokými rameny. Na ty ve skutečnosti sbalil nejdříve modelku Nikki Schieler (48), kterou si v roce 1997 vzal. Manželství po pěti letech skončilo a na další vážný vztah si herec chvíli počkal. V roce 2009 ale poznal Erin Kristine Ludwig (35) a v roce 2010 se vzali. Ač vypadali jako dokonalý pár a brzy se jejich rodina rozrostla o dvě dcerky, ani jim to neklaplo a nyní žijí odděleně. Ian Ziering byl prý tím, kdo podal žádost o rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Vzhledem k tomu, že herec podal žádost opakovaně, usoudila jeho žena, že jej šťastným nedělá, a na rozvod přistoupilaFoto: Profimedia.cz

Tori Spelling (47)

Představitelka seriálové Donny Martin byla zpočátku podezřívána z protekce, její otec Aaron Spelling (†83) byl jedním z producentů seriálu. Donna chtěla počkat na sex po svatbě, ale zároveň nosila ty největší výstřihy a nejkratší sukýnky. Ve skutečnosti byla v té době krátce vdaná za herce Charlie Shaniana (55), ale v roce 2006 se rozvedli a ve stejném roce řekla herečka ano herci Deanu McDermottu (53) a jsou spolu dodnes. Mají pět dětí a žijí svůj život velmi veřejně. Natáčeli reality show, dělili se o svoje finanční problémy i Deanovy nevěry.

Foto: Profimedia.cz

Tori a Dean sdílejí svůj vztah veřejně a neváhají zpeněžit své soukromíFoto: Profimedia.cz

Jennie Garth (48)

Blondýnka Kelly Taylor prošla v seriálu obrovským vývojem a ze školní krasavice, kterou chtěli kluci jen na jedno, se stala vyzrálou mladou ženou, která si často sáhla na dno. Herečka je ve skutečnosti potřetí vdaná. V 90. letech se vdala za muzikanta Daniela B. Clarka a nikdo nechápal, kam dala kráska oči. Druhým manželem se stal herec Peter Facinelli (46) a mají spolu tři dcery. Manželství skončilo po dvanácti letech. Herečka našla o pár let později novou lásku a před oltářem stanula s Davem Abramsem (38). Už to vypadalo na třetí rozvod, ale manželé si dali skoro roční pauzu a zjistili, že spolu být chtějí.

Foto: Profimedia.cz

S třetím manželem objevili recept na rozpory: naordinovali si pauzuFoto: Profimedia.cz

Jason Priestley (50)

Mladé dívky se v devadesátkách dělily na „tým Brandon“, ty oceňovaly charakter a věrnost, a „tým Dylan“, těm imponovala frajeřina a svobodomyslnost. Jason Priestley měl občas správňáka Brandona Walshe plné zuby, ač byl za roli i nominován na Zlatý glóbus. Je podruhé ženatý a v umělecké maskérce Naomi Lowde-Priestley (43) našel nejen svou životní lásku, ale i matku svých dětí – mají spolu dceru a syna.

Foto: Profimedia.cz

Štěstí našel až v druhém manželstvíFoto: Profimedia.cz

Gabrielle Carteris (59)

Působila jako zjevení v seriálu plném oslnivých krásek a je zjevením i mezi hollywoodskými herci. Andrea Zuckerman byla šedá myška, která toužila po vzdělání. Gabrielle Carteris se již v roce 1992 provdala za Charlese Isaacsa, který nemá se showbyznysem nic společného. Jsou spolu dodnes a mají dvě dcery. Když má Gabrielle povinnosti na červeném koberci jako prezidentka organizace zastupující zájmy herců SAG-AFTRA, manžel ji vždy rád doprovází.

Foto: Profimedia.cz

Gabrielle zaslouží uznání za svůj stabilní vztah i postavení mezi herciFoto: Profimedia.cz

Anketa

Kdo byl váš oblíbenec z Beverly Hills 90210?
Brian Austin Green jako David Silver
9,9 %
Ian Ziering jako Steve Sanders
6,5 %
Tori Spelling jako Donna Martin
3 %
Jennie Garth jako Kelly Taylor
20,7 %
Jason Priestley jako Brandon Walsh
47,5 %
Gabrielle Carteris jako Andrea Zuckerman
12,4 %
Celkem hlasovalo 4723 čtenářů.

Reklama

Načítám