Projekt Tvůj vinař podporuje naše vinaře

Prvotní myšlenka pomoci českým a moravským vinařům vznikla v nelehké době zapříčiněné situací kolem celosvětové pandemie. A jak jim nejlépe pomoci? Přeci tím, že budeme pít jejich víno!

Tvůjvinař.cz nekonkuruje velkým prodejcům kvantitou, ale spíše objevováním a unikátním výběrem nabízených produktů. Platforma totiž umožňuje malým i velkým vinařům prodávat 6 vybraných, většinou jejich nejoblíbenějších vín, jejichž příběh, kvalitu i dostupnou cenu oceníte nejen při speciálních příležitostech.

Milovníci lahodného moku si mohou poskládat své vlastní kolekce od různých vinařů, využít předem sestavených setů složených podle odrůd či vinařských regionů nebo dát na doporučení uznávaných someliérů.

Tvůjvinař.cz představuje ideální příležitost nabídnout produkty nejen vinařům, kteří nemají svůj vlastní e-shop, ale i těm, kteří již online prodeje využívají. Svá vína totiž mohou přidat do balíčků a degustačních setů s jinými vinařstvími, což na jejich e-shopech pochopitelně nelze. Milovníci vína tak jistě ocení neuvěřitelnou paletu chutí a vůní moravských a českých vín, která si mohou objednat z pohodlí domova. Objednávky jsou za daných obchodních podmínek v Praze a Brně rozváženy zdarma, do ostatních lokalit za ceny distribučních služeb.

Tvůjvinař.cz je společná iniciativa společnosti Winwine a reklamní agentury KPA One v čele s Petrem Kofroněm. Poděkování patří i Svazu vinařů České republiky, Vinařskému fondu a Národnímu vinařskému centru. Díky nim se podařilo informaci o připravované platformě rozšířit mezi vinaře a během velmi krátké doby zajistit administrativní i logistické záležitosti.

Pokud svého oblíbeného vinaře na e-shopu tvujvinar.cz nenajdete, budeme rádi, pokud mu dáte o projektu vědět. Platforma je otevřená pro všechny bez rozdílu.

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová

E-mail: pohlova@m-communication.cz

Klíčová slova ČR-obchod-nápoje-víno-internet-Tvůjvinař.cz-Mariana Pohlová

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.