Panáček v reality show

MasterChef 2020 (22): aneb Jak ze sedmi deset se stalo

19. Květen 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch_22

Krůček po krůčku jsme se dopracovali k TOP 7 kuchařů, abychom se během jednoho večera vrátili zpět k TOP 10. Všech 9 vypadlíků se totiž vrátí, aby zabojovalo o návrat.  Omar, Dědek, Pája, Evi, Lucka, Chili, Vladimír, Kamila, Vašek. Ti všichni se mohou vrátit, ať už vypadli před dvěma měsíci nebo minule. A každý si jistě vzpomene, že loňská Kristína, které se návrat podařil, nakonec celou soutěž vyhrála.

Koho tipujete na návrat? Kdo by vám udělal radost, a naopak, je někdo, koho zpátky opravdu nechcete?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
J
Reagovat

Musim říct, že tyhle návraty mě trochu štvou. Rád uvidím některé vypadnuvší účastníky, ale měli by se pak dostat max.k top 3…
Loni jsem nepřál Kristíně aby vyhrála hlavně kvůli tomu, že se vrátila. Nepřijde mi to fér k soutěžícím, kteří makají celou soutěž, nemají čas na odpočinek, vymýšlet nové strategie, nabírat síly a vše si poctivě vydřeli… Je to jak kdyby se běžel maraton, někdo v půlce odpadl, pořadatelé ho zvedli, dali do kupy, naložili do auta, popojeli s nim x km dál a pak by ho znovu vypustili na dráhu a běž – a on by vás pak předběhl a celé by to vyhrál. To co je pak? Ale chápu, je to „zábavná soutěžní šou“ kde se jako dnes už snad u všeho, klade důraz na to zábavná spíš než soutěžní :(

Jinak přeju návrat Chilli, Lucce a Evě, ale předpokládám, že budou chtít zpátky víc kontroverzní soutěžící, než jsou zrovna tyhle 3

2
Lady XL
Reagovat

@J: Souhlas a to i s jmény případných navrátilců :-D. Jinak já bych spíš preferovala návrat jen jednoho účastníka a to dřív než až v tomto kole. Třeba po vypadnutí 5 lidí, tak je vrátit zpět a soutěžit o jedno místo pro navrátilce.

3
Nadya
Reagovat

@Lady XL: Přesně tohle jsem chtěla napsat taky. Jen tu trojku navrátilců mám trochu jinou: Chilli, Evu a Omara. Ten mívá zajímavé nápady a je s ním sranda.

4
Wally
Reagovat

Vrátila bych Pavla a Omara. Třetího opravdu nevím, nikdo mě nijak nezaujal. A nechtěla bych Zdeňka.

5
Ina
Reagovat

@J: mě to taky přijde nefér. Byla bych raději, kdyby, pokud plánují doplnit stav o tři vypadlíky, měli možnost ve třech kolech neposlat domů nikoho, pokud by to bylo nerozhodně.Bylo by to spravedlivější než toto. Někdy opravdu nebylo jednoduché najít to nejhorší jídlo. Místo toho by třeba ti, co uvařili nejhůř měli v dalším kole zkrácený čas na vaření, nebo by jim odebrali nějakou surovinu, nebo tak. Myslím, že by to bylo i zajímavé.

6
Kája
Reagovat

@J: Omar a dedek

7
Prochor
Reagovat

Nejen Kristína se vrátila ale dokonce i její soupeř ve finále Honza se vrátil.

8
Piha
Reagovat

Souhlasím s tím že to není fér a nedivím se soutěžícím že jsou nastvani…jelikož vím kdo se vrátil tak můžu říct že mě potěšil jen jeden/jedna z nich.

9
Lukša
Reagovat

Ani já nejsem z tohoto postupu nadšen, v této fázi bych bral návrat jednoho, víc už ne. Návrat si podle mě nezaslouží Vašek a Vladimír, kteří IMHO ani nepatřili do finále. Zpátky mi nebude vadit Omar, rád bych zpátky viděl nějaké děvče – Evka, Lucka nebo klidně i Kamila.

10
libena
Reagovat

hmmm, tak omar se vyautoval sám, byl zase přemotivovaný…a evik na balkoně :-)

11
Helena
Reagovat

Já.ty týmový práce nemám ráda,tam se buď ten horší svěže s vítězem,nebo opačně.Teď už by měl jet každý za sebe

12
J
Reagovat

Tak mi vyšly 2 tipy ze 3 ale bylo mi jasné, že tři holky neprojdou… ale i tak si myslím, že se obě dál než do top5 nedostanou… Možná Eva. Pája asi poletí brzy znova. Byl zralý na vyhazov víckrát…

@Prochor v podstatě jediná komu jsem přál posledně vítězství byla Lea. Byli tam sice i lepší, ale Kristína i Honza patřili k navrátilcům a jediná Lea z těch, co tam zbyli, si prošla poctivě soutěží od začátku až do konce. Proto jsem doufal, že vyhraje, jako takovou satisfakci pro ní…

13
Lukša
Reagovat

Evi? Fajn, beru. Chili? Budiž. Ale proč postoupil Pája nevím. On i Kamila provedli v duelu takovou neuvěřitelnou řadu chyb, že je měla porota bez milosti poslat domů oba. O to více nefér je to vůči ostatním na balkoně.

14
Monika
Reagovat

@Lukša: No ja jsem tak nejak pocitala, ze tam vrati paju. Oni ho tam proste chteli kvuli show. pavlina a Paja jsou nesmrtelni :-))) Jinak me prekvapilo, ze postoupili hned tri lidi, driv se vracel vzdy jen jeden, snad se nepletu. To ted asi budou vic vyhazovat. A paja je tak strasne trapnej s tou mamin kou, jen dneska to slovo padlo snad desetkrat.

15
Lady XL
Reagovat

@Monika: Tak minule se vrátili asi taky tři, rozhodně se vrátila Kristína a Honza. Ty navrátilce celkem beru. Obě holky ano a nakonec jsem raději za Páju než Omara či Dědka…. On se Pája vyautuje brzy sám. Obávám se, že ty kecy o mamince mu neustále doporučuje režie kvůli šou, zrovna tak jako nám cpou Pavlínku… Ovšem při závěrečném duelu bych bývala dala taky ještě šanci Vaškovi, který přeci jen zabojoval a bez tuku udělal slušné jídlo.
Osobně si myslím, že se předpokládal návrat Omara, který ale totálně selhal a to až tak, že ho prostě protlačit nemohli….

16
Sa. I.
Reagovat

@Lady XL:

Souhlas, ale bubenik Pája Topinka Maminka je asi zajímavější úkaz, než Vašek ;-) Velkohubý /vyjadřováním/ Omar mě zklamal, i když po všech jeho výkonech nahoru a sešupem dolů se to dalo čekat. Jako zábavný prvek mi ovšem bude chybět ;-)

17
Monika
Reagovat

@Lady XL: No jo mas pravdu, uplne mi to vypadlo. Vlastne sla Kristina i Honza, jasne.

18
Jana
Reagovat

No ono i serii predtim vyhral navratilec, ne? Jirka prece taky vypadl? Nebo uz si to nepamatuju?

19
Lady XL
Reagovat

@Sa. I.: Jo Omar, to fakt bylo nahoru, dolů. Jak říkaly holky v „Jak to vidí M…“, u něj záleželo, v jaké byl náladě…. No rozhodně zůstane v paměti minimálně jeho štípání dříví :-D.

20
Prochor
Reagovat

@Sa. I.: Omar se naštěstí uživí prací se dřevem:-)

21
Mila
Reagovat

A já mám radost z návratu Páji, ten chlap mne baví, je to originál s tím maminkováním, ale proč ne?! A vařit umí! Pájo, držím palec. Dále přeji Pepovi a Pavlovi- excelentní kuchaři.

22
petr
Reagovat

ttps://www.expres.cz/celebrity/masterchef-paja.A200521_131049_dx-celebrity_stes

23
Nika
Reagovat

@Mila: mám to naprosto stejně, přála jsem návrat Pájovi, je to takový legrační staromódní gentleman a je mi u něj sympatické, že dokázal zkrotnout tu svou aroganci na velice únosnou míru. Naprosto jsem se shodovala s tím, co mu sdělila porota.
Jeho maminkování také považuji víceméně za záměr produkce a přestalo mi to vadit, spíš se tomu už jen usmívám. Vařit umí, o tom žádná, jen vždycky trnu, když začne zmatkovat a nervovat se, což u něj znamená vždycky průser:)
Za návrat Evi jsem docela ráda, Chilli mi moc sympatická není, ale mám k ní v podstatě zcela indiferentní postoj.
Myslím, že nyní je tam poměrně vyrovnaná desítka soutěžících co do schopností a umu. Tentokrát nemám vyhraněného jediného oblíbence, kterému bych výrazněji přála vítězství, takže na to budu koukat o to klidněji a opravdu jen jako na kuchařskou show.
PS. jen doufám, že to nevyhraje Pavlínka:))))

24
Ludmila
Reagovat

@Monika: I dříve se vraceli 3 lidé. Jinak mne překvapilo, jak Pepa řekl o Pájovi, že vařil dobře, že se mu nevedlo pouze poslední dobou. Takže asi špatný kuchař není.

25
Ludmila
Reagovat

@Lady XL: minule se vracela kristina, Honza a ta starší blondýna co ráda vařila španělská jídla

28
Mila
Reagovat

No@petr: @petr:
No vida, jak je Pája vtipný, hlasitě jsem se zasmála : Podívej na ty hrnce, koupím je mamince!

29
Marek
Reagovat

Nevíte, kdy má letošní ročník skončit? My čekali, že se to stihne do prázdnin, ale vyházet za měsíc devět lidí – to by asi nešlo, že?
I lá jsem pochopil, že se jedná o show, a že to s tím vařením není až tak horké.
Nesmí to být velká hovadina, musí to být správně „vychuce!ne!“, a nesmí to vypadat hnusně. To se nedivím, že některá jídla porota nechce ochutnávat.

30
Lukša
Reagovat

Zatím to vypadá, že se kopíruje loňský scénář, takže po návratovém kole by mělo následovat ještě 9 dílu, tzn. konec 22. července. Ono by to do prázdnin původně skončilo, ale od půlky března se nevysílá 2x týdne.

Přidat komentář