Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přítelkyně Petra Nedvěda se dcery nemůže dočkat! Pro těhotenské bříško našla praktické využití

Taky je vám z Nicole horko?
Zdroj: Instagram
+ Dalších 17 fotografií
legrace
Bývalý kanadsko-český profesionální hokejista Petr Nedvěd (48) na své milované Nikče (25) může oči nechat. Modelka si zatím užívá mateřství a přiznává, že je ta nejšťastnější. Nikola by měla porodit koncem července, ale zatím pro své těhotenské bříško našla skvělé využití...

Slavný hokejista Petr Nedvěd se už nemůže malé dcerky dočkat, stejně tak i jeho mladší přítelkyně Nicole Volfová. O té podle webu iSport tvrdí, že je mateřstvím téměř posedlá, prý ale hezky a mile. Je nad slunce jasné, že si to modelka hlavně užívá.

Dcerka by měla spatřit světlo světa koncem července, ale pár se na ni jistě už náramně těší. "Nemůžu se dočkat, naše rodina je téměř kompletní," připsala Nicole k fotce s rostoucím těhotenským bříškem. A právě pro něj našla velmi praktické využití. Z bříška se v případě potřeby může stát odkládací stolek, který má hned... pod rukama.

Svatba až později

"Když jsme s Nikčou ještě nevěděli pohlaví, říkal jsem i doma mámě a bráchovi, že si spíš přeju holčičku. Ale ve finále jde hlavně o to, aby to malý bylo zdravý. Říká to každý rodič, ale je to velká pravda. Těším se moc! Samozřejmě že jsme to plánovali, žádná nehoda," svěřil se před časem webu iSport.cz. O svatbě prý mluvili, teď se však soustředí hlavně na dceru.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy