Musíme vyhrávat, abychom se udrželi na třetím místě, burcuje jablonecký Jugas

Musíme vyhrávat, abychom se udrželi na třetím místě, burcuje jablonecký Jugas

V základní sestavě Jablonce by při opětovném ligovém rozjezdu neměl absentovat ani kmenový zadák Slavie Jakub Jugas, jenž byl na Střelnici i u vítězné generálky s Varnsdorfem (2:1). Co vše pověděl čerstvě osmadvacetiletý exzlínský stoper pro oficiální stránky svého klubu, který půjde do dalších bojů z lichotivé třetí pozice?

O formě po delší odmlce a nynější krátké přípravě...

"Ona zrovna krátká nebyla. Vždyť měsíc a půl byl vlastně kondiční a teď byly dva týdny herních věcí. Osobně se cítím dobře a jsem spokojený."

O poslední přípravou před restartem Fortuna:ligy...

"Bylo to 90 minut, poslední test a vyhráli jsme. Z tohoto pohledu jsme spokojeni. Začátek zápasu byl z našeho pohledu vlažnější, ale pak jsme do toho vstoupili už dobře, a to utkání jsme měli svým způsobem pod kontrolou, i když jsme své šance moc neproměňovali. Celkově to je vítězná generálka a uvidíme, co bude dál."

O hledání motivace před prázdnými tribunami...

"Bude to takové, jako to bylo v úterý. Nikdo tu nebude a bude slyšet všechno. Aspoň se můžeme řídit. Motivace by mělo být vítězství v zápase. A vnitřní motivaci musí mít každý sám. Samozřejmě, že je to lepší s diváky. Ale oni tu prostě nebudou. My musíme vyhrávat, abychom se udrželi na třetím místě. Jinak slyšíme trenéra  Petra Radu i za normálních okolností. Nařízení je hrát bez diváků a my to musíme respektovat. Lidi se prostě budou dívat v televizi."

ŽIŽKOV SI PŘIPSAL CENNOU REMÍZU NA SPARTĚ, KTERÁ PILUJE PRESINK. V DRUHÉM DUELU HO NACHYTALO TÁBORSKO