Lenka měla od přírody drobná ňadra, z čehož byla často smutná. „Před zákrokem na plastické chirurgii jsem se cítila rozzlobená, že nemůžu nosit, co bych chtěla. Jako žena jsem byla zostuzena svými malými ňadry,“ řekla Češka podle webu The Sun. Nejdřív se rozhodla pro přírodněji vypadající ňadra.

Byla z nich ale nadšená tak moc, že si rozhodla nechat udělat poprsí velikosti číslo 9. Jde o největší silikonové implantáty, které je v České republice legální voperovat. Teď štěstím vyloženě září. „Nyní se cítím více jako žena. Vidím, jak moje ňadra na muže působí,“ pochlubila se Češka, jež o cestě k vysněnému poprsí natáčí dokumentární videa

Smutek z malých ňader

Prožívám díky nim spoustu legrace, protože vím, jaké to bylo předtím. Žádná žena z mé rodiny nemá velké poprsí. Vím, že spousta z nich kvůli tomu byla náladová. Nechtěla jsem to také zažívat. Chtěla jsem být šťastná ze svého těla,“ vysvětlila modelka. Bez obav se ale zákrok neobešel.

Trošku jsem se bála před zákrokem, ale nic mě nemohlo zastavit,“ přiznala usměvavá kráska, která svými sexy fotkami také plní svůj hojně sledovaný instagramový účet. Za první zvětšení zaplatila 65 tisíc korun. To druhé, které bylo náročnější, jí stálo 85 tisíc Kč. S předoperačním vyšetřením v ceně tři tisíce jí zákroky přišly celkem na 153 tisíc korun.

Další operaci nepotřebuji, říká Lenka

„Po operaci si užívám života bez omezení. Nemám s ňadry žádné zdravotní problémy. Jednou ročně chodím na sonografii prsů, ale na to by měla chodit každá žena, ať už implantáty má nebo ne. Se svými ňadry jsem nyní spokojená. Nepotřebují další operaci. Možná botox, až ho bude třeba,“ raduje se.

Pro Lenku je sexy vzhled důležitý, protože prodává produkty známé erotické značky. „Moje rodina je za mě šťastná. Většina žen z mé famílie si nechala také zvětšit ňadra. První se silikony jsem byla já,“ popsala Lenka své prvenství. Reakce okolí na její poprsí jsou jen a jen pozitivní. I její přítel ho miluje.

Pro muže je více atraktivní

Nikdy jsem nezažila negativní odezvu. Jsem si jistá, že jsem stoprocentně více atraktivní pro muže, ale možná je to mým sebevědomím,“ uzavřela Češka. Ať jí umělé poprsí slouží tak dobře, jako dosud!

Fotografie poskytl Playboy-shop.cz.

Fotogalerie
10 fotografií