Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policisté vyšetřují kuriózní střet tří Fábií

Řidička Škody Fabia nedala přednost vozu Škoda Fabia, došlo ke střetu a vozidlo Škoda Fabia bylo odraženo na třetí Škodu Fabia

20. května 2020 13:42 , aktualizace 13:55

     Dnes dopoledne došlo v Klatovech ke kuriózní dopravní nehodě. V devět hodin dopoledne jela místní dvaasedmdesátiletá žena s vozidlem značky Škoda Fabia po Domažlické ulici od centra a odbočovala do Mánesovy ulice. Při odbočování nedala přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu značky Škoda Fabia a došlo ke střetu, kdy vozidlo její vozidlo bylo odraženo na další, tedy v pořadí již třetí Škoda Fabia stojící na ulici Mánesova.
     Při dopravní nehodě dvaasedmdesátiletá řidička utrpěla lehké zranění, kdy byla zdravotníky převezena k ošetření do nemocnice a následně propuštěna. Ve třech případech byly u řidičů provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky.

Foto: Hasiči

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!