InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roman Turek povede i motoráckou mládež a stal se prezidentem celého klubu

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Mládežnický úsek hokejového klubu HC České Budějovice má nové vedení. Správní rada totiž ke stávající trojici Aleš Kotalík, Milan Šesták a Jan Ryba momentálně dosadila další dva členy. Ti už se pohybují v organizaci na čelních pozicích úseku dospělého hokeje – prezidenta Romana Turka a provozního ředitele Petra Sailera. Zmíněná pětice bude od nové sezony řídit zapsaný spolek HC České Budějovice. Členové zvolili prezidentem správní rady opět Romana Turka, který se tak stal nově prezidentem nejen dospělého úseku, ale celého klubu – a to už pro nadcházející nováčkovskou sezonu zpět mezi elitou.


Budějovická brankářská legenda Roman Turek je v čele organizace od samého znovuzrození v létě 2013. Tehdy odešel s extraligovou licencí její většinový majitel firma Mountfield do Hradce Králové. Právě kolem Romana Turka, Stanislava Bednaříka nebo Radka Bělohlava se tehdy začala rodit nová éra Motoru. Jihočeši se marně snažili o návrat mezi elitu, povedlo se jim to až letos. České Budějovice nahradily jakožto suverénní vítěz základní části Chance ligy sestupující Kladno v čele s Jaromírem Jágrem. Jako prezident klubu u toho stále byl i Roman Turek, který se nyní stal i prezidentem mládeže HC České Budějovice.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace