Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Favoritky chystá gotický western


ikona
do_Od
Favoritkagotický westernThe Hawkline MonsterTony McNamaraYorgos Lanthimos
Režisér Favoritky Yorgos Lanthimos a scenárista Tony McNamara se chystají na další spolupráci. 

Začíná to být už maličko trapné, jak dlouho odkládám zhlédnutí všemi chválené a cenami ověnčené Favoritky. Přitom na základě dojmů z Humra jednoduše vím, že to bude pecka. Stejně jako Zabití posvátného jelena. Nicméně dost o mých restech, jestli totiž nějaký film uvidím ihned po premiéře, bude to jednoznačně Lanthimosův čerstvě oznámený kousek, gotický western The Hawkline Monster.

Ten mu napíše jeho oblíbený spolupracovník TonyMcNamara, jenž si čerstvě odskočil na Hulu k seriálu Veliká, a má na svědomí například i chystanou disneyovku Cruella s Emmou Stone. Každopádně knižní předloha, o jejíž adaptaci už se v minulosti pokoušeli například Hal Ashby nebo Tim Burton, vypráví o malé dívce jménem Magic Child, která si najme dva pistolníky, aby zabili příšeru žijící v ledové jeskyni pod domem jisté Miss Hawkline. A jelikož si dvojici pistolníků měli v jednu dobu zahrát Jack Nicholson a Dustin Hoffman, či Clint Eastwood, budu asi bizarně znějící zápletku ignorovat a těšit se, jaké hvězdy navléknou kolty k pasům tentokrát.

Zatím není jasné, kdy se začne točit, natož kdy film vstoupí do kin. Projekt je stále ve velmi raných fázích a situace s koronavirem pak příliš jistot taky nenabízí. Filmař má rovněž rozdělanou adaptaci krimi románu Pop. 1280, která by teoreticky mohla dostat přednost. Asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že bychom oba filmy nejraději viděli hned teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace