Více než 1300 videorozhovorů a podcastů o byznysu

Inzerce

Inzerce

Livestream: Ondřej Kania o řízení několika firem, spolupráci s investory, výběru nových zaměstnanců a získávání zájmu médií

Přidejte se
mezi předplatitele

Poslouchejte
neomezeně
Rozhovory
více do hloubky
Exkluzivní
hosté
Audio podcast
na cesty
VYBRAT TARIF

Hostem čtvrtého livestreamu je jeden z nejúspěšnějších mladých Čechů Ondřej Kania. V pouhých 27 letech už má za sebou síť vlastních škol, které buď přebral, nebo rovnou sám založil. Dále provozuje vzdělávací agenturu, časopis Forbes ho zařadil mezi členy evropského výběru 30pod30 a premiér Andrej Babiš mu nabídl funkci ministra školství.

Ondřej založil společnost JK Education. Ta původně fungovala pouze jako vzdělávací agentura a dodnes pomáhá studentům zahájit studium v zahraničí, a to zejména v USA, Kanadě a ve Velké Británii.

Postupem času ale začal Ondřej se svým týmem přebírat již existující české školy a zakládat nové. Dnes vlastní síť amerických základních a středních škol American Academy v Praze, Brně a Bratislavě a Pražské humanitní gymnázium.

V rozhovoru si budeme povídat o tom, jak se mu celé vzdělávací impérium povedlo vybudovat, jak buduje svou značku skrze média, jak ho úspěch v podnikání změnil, jak v 25 letech získal prvního investora, jak kvůli němu musel svůj byznys změnit a jak se vůbec živnost transformuje v holding několika společností, které dnes Ondřej řídí.

Inzerce

Podívejte se i na předchozí živá vysílání:

Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu zde.

Autor: Jiří Rostecký

Jirka ve svých 18 letech založil MladýPodnikatel.cz. Posledních 8 let na něj zpovídá úspěšné osobnosti ze světa byznysu a vydává s nimi videorozhovory a podcasty, kterých má za sebou už více než 1 300. Jeho posláním je vzdělávat české a slovenské podnikatele, živnostníky, majitele firem a jejich zaměstnance. Pořádá také off-line akce, přednáší na vysokých školách a pomáhá s podnikáním ostatním v rámci konzultací. Časopis Forbes ho zařadil do žebříčku 30 pod 30 a získal řadu dalších ocenění a nominací.

Komentáře

Přidej vlastní komentář

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí s tím související ochrana soukromí a smluvní podmínky společnosti Google.

Vybraná témata

Nenechte si ujít

tomas-baranek-web

Jak se efektivně vzdělávat a číst knihy? | Tomáš Baránek (Jan Melvil)

pavel-minar-web

Procesní řízení, systém práce a růst v podnikání na volné noze | Pavel Minář

andrej-kiska-web

Jak získat investora a vybudovat úspěšný startup? | Andrej Kiska (Credo Ventures)

margareta-krizova-web

Margareta Křížová: Rozjezd podnikání, ženy a kariéra, podnikání ve vyšším věku

smartemailing-web

Livestream: Změna vlastníka firmy, financování podnikání, pověst na trhu, hodnoty ve firmě – SmartEmailing.cz

martin-hausenblas-web

Martin Hausenblas (ADLER): Strategie v podnikání, řízení firmy, zvládání krize

vit-endler-web

Livestream: Vít Endler: Jak začít budovat vlastní finanční nezávislost?

matej-krejci-web

Livestream: Matěj Krejčí o psaní knihy, budování návyků i rozjezdu podnikání