Jste zde

Robustní krabičky Hammond s elegantním designem

Série krabiček Hammond 1557 přináší překvapivě přitažlivé řešení průmyslové vodotěsné krabičky se třemi možnostmi montáže pro různé ovládací panely nebo monitorovací jednotky.

Nejnovější série průmyslových krabiček řeší hned dva důležité požadavky na krabičku - estetické hledisko a snadnou montáž na stěnu. Série 1557 je velmi elegantní, na zařízení v takové krabičce budete právem pyšní, bude-li připevněno na stěně i na viditelném místě.

Jestliže vzpomínáme montáž na stěnu, přesně na to myslel i výrobce. Jedním ze segmentů možných aplikací těchto krabiček mohou být různé ovládací panely nebo monitorovací jednotky.  Čtyři nožičky, které jsou součástí dodávky každé krabičky této série, umožňují dva způsoby montáže na stěnu a jednu alternativní možnost:

  1. Lehká (Light) montáž použitím pouze dvou nožiček, které se připevní na stěnu a krabička se na ně jednoduše "nacvakne"
  2. Robustní (Heavyduty) montáž přišroubováním čtyř nožiček na boky krabičky a následné montáže pomocí čtyř šroubů do stěny.
  3. Poslední možností je použít krabičku pro zařízení položené na stole nebo na jiné podložce, kdy využijeme čtyři samolepicí transparentní gumové nožičky, které jsou také součástí balení.

Šrouby spojující spodní a vrchní část krabičky jsou umístěny ze zadní strany krabičky, takže po umístění na stěnu je není vůbec vidět. Teprve když si detailně prohlédneme technický list nebo uchopíme krabičku do ruky zjistíme, že má poměrně silné stěny. Tloušťka je minimálně 3,0 mm, krabička je podstatně těžší a robustnější než běžné krabičky dané velikosti. Výhodou je i silikonové těsnění víka, které je z jednoho kusu. Série 1557 patří mezi tzv. 4/4X 6/6P (NEMA rating) průmyslové krabičky.

Na výběr jsou 4 velikosti krabiček v 2 výškách (45 a 60mm):

I v případě materiálů a barev máme 4 možnosti:

  • černý ABS,
  • světle šedý ABS,
  • černý Polykarbonát (UL)
  • světle šedý Polykarbonát (UL).

Polykarbonátové verze jsou UV stabilizované a jsou vhodné i pro venkovní použití (IP68). Krabičky v ABS verzi splňují krytí IP66. Všechny šrouby a vnitřní závitové vložky (M4) jsou z nerezu, zaručující velmi vysokou odolnost vůči korozi. Detailní informace ke každé krabičce série 1557 najdete na webu SOS electronic.

Vybrané krabičky Hammond série 1557 v SOS electronic zařadili mezi stálý skladový sortiment, ostatní vám rádi zajistí na objednávku.

Pokud máte zájem o jakékoliv krabičky značky Hammond, nebo pokud potřebujete další informace, v SOS electronic vám rádi poradí na adrese info@soselectronic.cz

Download a odkazy:

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.