Jak se zdá, herečka Angelina Jolie, jejíž celé jméno je ve skutečnosti Angelina Jolie Voightová, má ráda všechno řádně pod kontrolou. A to i situace, kterých se osobně neúčastní, ale týkají se jejích šesti dětí. Svého bývalého manžela, hollywoodského fešáka Brada Pitta, údajně důrazně upozornila, aby jejich dceru Shiloh (13) držel co nejdál od své „kamarádky“ Alii Shawkatové (31). Podle všeho totiž mezi Pittem a touhle mladou hvězdičkou, která se proslavila rolemi v seriálech Žít se sebou, Arrested Development nebo Search Party, přeskočila ona pověstná jiskra, a dokonce by spolu měli trávit i koronavirovou karanténu.

K onomu zákazu prý došlo poté, co Shiloh trávila čas se svým otcem a ten ji kudrnaté herečce z Kalifornie představil. Dívce živelná Alia padla okamžitě do oka – a to Angelina nějak nedokáže překousnout. Nevadí jí, že Pitt navazuje po skončení jejich manželství vztahy s jinými ženami, ale že se s nimi stýká i v době, kdy má ve své péči děti…

A už vůbec se jí nezamlouvá představa, že by s nimi měla kamarádit i ona, v což Pitt, jenž naposledy zazářil na plátnech kin v komedii Tenkrát v Hollywoodu režiséra Quentina Tarantina (57), lehce naivně doufal. „Angie nemá mnoho kamarádů, natož kamarádek, ale rozhodně nemá v úmyslu jednou z nich učinit Bradovu novou kočičku,“ prozradil magazínu Daily Mail zdroj blízký hvězdné Angelině.

Není to přitom poprvé, kdy herečka, jež se může pochlubit Oscarem za svůj výkon v dramatu Narušení, vyrukovala na svého někdejšího manžela s takovýmito zákazy. Stejně Angelina postupovala i v době, kdy se s Bradem rozvedla a on se znovu začal sbližovat se svou bývalou partnerkou Jennifer Anistonovou (51). S hvězdou seriálu Přátelé žil Brad v letech 2000 až 2005, než se zakoukal při natáčení akční komedie Mr. & Mrs. Smith do Angeliny.

V současné době, kdy všude kolem nás řádí covid-19 a nikdo nechce být sám, to přeje novým láskám: A Pitt byl na mnoha veřejných událostech viděn společně s Shawkatovou, takže není divu, že se okamžitě začalo spekulovat o tom, zda spolu něco náhodou nemají. Vždy se oba bránili tvrzením, že šlo o náhodu a jejich vztah je čistě přátelský a platonický... Proč by ji pak ale představoval dětem?

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Fotogalerie
51 fotografií