Moje šťastná hvězda

Manželství je definitivně u konce

Spekulace se nakonec potvrdily. Gabriela Koukalová (30) má být už delší dobu svobodná. S manželem Petrem Koukalem (34) se totiž už před několika měsíci měli rozejít. A to dokonce ještě v době, kdy tančila v soutěži.

Už tehdy začalo být lidem divné, proč Gábinu nechodí Petr podporovat na živé přenosy. Koukalová ho vždycky nějak omluvila, ale nakonec se ukázalo, že jen skrývala krutou pravdu.

Jejich rozchod potvrdil i zdroj z jejich blízkého okolí. Společně tvořili pár šest let, z toho čtyři roky jako manželé. Co za jejich tichým rozchodem stálo?

PROČ CHTĚJÍ VŠECHNO TAJIT?

K celé situaci se ale odmítají vyjadřovat. Má to být především Gábinino přání a Petr to respektuje a drží jazyk za zuby. „Oni nemají pocit, že o tom musí informovat celý národ,“ pronesl jejich známý.

Chtějí, aby to vypadalo, že si oba zkrátka šli svou cestou a manželství jim jednoduše nevyšlo. Za každým rozpadem vztahu ale musí něco stát a Petrova bývalá partnerka se nebála svěřit se svým pohledem na věc.

BYL JÍ NEVĚRNÝ A MANIPULOVAL S NÍ?

Koukalova bývalá přítelkyně Lucie Šilhánová (39), moderátorka rádia Evropa 2, s Petrem randila dva roky. A ty popisuje jako totální peklo. Podle ní je sportovec chorobný nevěrník, podvést ji měl několikrát a jednou dokonce i s její kadeřnicí.

Ženy si vodil do jejich bytu a miloval se s nimi ve stejné posteli, ve které pak spal se Šilhánovou. Následně ji dokázal tak skvěle zmanipulovat, že byla vlastně ona za tu špatnou.

Po dvou letech to už ale Lucie nevydržela a vztah konečně ukončila. Chtěla snad tím, že šla s pravdou po takové době ven, naznačit, že si Gábina procházela tím samým?

To by vysvětlovalo její mlčení. Žádné ženě asi není příjemné všude vykládat, jak ji manžel podváděl. A on sám se nepřizná. Snad se k rozchodu oba brzy vyjádří.

Třeba se jim tím uleví a celou situaci tak hodí za hlavu rychleji. Jedno je ale jisté, Koukal už se asi jen těžko zbaví nálepky sukničkáře a lháře.

Lucie Šilhánová, moderátorka rádia Evropa 2, s Petrem randila dva roky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden