Gabriela Koukalová: Vysekla poklonu chlapovi! A manžel to nebyl!

Gabriela Koukalová a Martin Prágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 14:04

Nikdo pořádně neví, jak pokračuje manželství Gabriely Koukalové, která sama poskytla už hodně zajímavých indicií. Naposledy třeba vysekla poklonu chlapovi, ale její manžel to opět nebyl.

Soukromý život Gabriely Koukalové je v posledních týdnech opět pod drobnohledem, protože se sportovkyně úplně přestala ukazovat ve společnosti svého manžela Petra. Doposud k tomu ale neměla co říct.

Badmintonistu ale určitě netěší to, že jeho žena na sociální síti vysekla poklonu úplně jinému chlapovi. Na instagramu totiž zvala své fanoušky na charitativní akci pro děti, kterou organizuje její kamarád a taneční partner ze StarDance Martin Prágr.

„Klobouk dolů, jak to celé připravil, a hlavně, že se i navzdory aktuálním okolnostem rozhodl pomoct Lucince, která si naši pomoc rozhodně zaslouží. Děkuji také všem kamarádům, kteří se rozhodli projekt podpořit, ať už v něm sami působí, nebo se podílí na jeho vzniku,“ napsala bývalá biatlonistka.

O možné aférce Koukalové s Prágrem už se spekulovalo na podzim, když v televizi běžela taneční soutěž. Už tehdy média upozorňovala na to, že Koukal své ženě palce moc nedrží. Tak uvidíme…

Témata: Gabriela Soukalová