Hvězda Slunečné Eva Burešová: Nečekané problémy kvůli milenci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Nečekané problémy kvůli milenci

Eva Burešová
Eva Burešová  (Instagram)

Role ji může stát skutečný vztah. Fanoušci primáckého seriálu Slunečná se natolik vžili do děje, že představitelce Týny Evě Burešové (26) dohazují i ve skutečném životě jejího seriálového milovníka Janka v podání Marka Lambory (24).

Herečka přitom randí s tanečníkem Matyášem Adamcem (21). „Musí mu být nepříjemné, že nás dávají dohromady s Markem,“ říká rozzlobeně Eva. A přeje si radikálně oddělit seriálový život od toho skutečného. Od chvíle, kdy spolu oba herci skončili v posteli, jak předepisuje scénář, nemá klid. „Už mě, prosím, přestaňte dohazovat Marku Lamborovi. Nic spolu nemáme a ani mít nebudeme,“ zlobí se Burešová.

Tohle od své role nečekala a není jí to příjemné, i když ji více než milionová sledovanost pochopitelně těší. Jenže něco jiného je televizní příběh a něco jiného pak realita. Do soukromého života si rázná Eva mluvit nenechá. „Marka mám ráda jako kamaráda, ale to je všechno. Už si uvědomte, kde končí seriál  a začíná skutečnost,“ vzkazuje herečka divákům, kteří se jí snažit organizovat, s kým má chodit. Byla by ráda, aby zapsali za uši, že Janka Linharta má ráda Týna Popelková ze Slunečné, zatímco Eva Burešová je šťastná s Matyášem Adamcem.

Řešil se i úsměv
Herečka má na reakce fanoušků tak nějak smůlu. Před několika týdny se zase na internetu řešil její nezvyklý úsměv, který pochopitelně nemá šanci změnit. Navíc ji právě díky němu každý hned na první pohled pozná.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
23. 5. 2020 • 10:32

Milenec nemilenec.

konvalinka34
23. 5. 2020 • 08:50

Je herečka, vybrala si své povolání. Musí počítat s negativní reakcí a ne pořád poštěkávat na lidi. Takhle přízeň diváků mít nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.