Mlýn už sice od padesátých let neslouží svému účelu, ale poté, co se do něj nastěhovali Klářini rodiče a předělali jej k obrazu svému, slouží jedna jeho část i jako malý penzion.

„Rodiče se nastěhovali, když mi byl rok. Jak ale vidíte, tak prostor je na klasický mlýn poněkud větší. To proto, že tu býval nejen mlýn s celým technickým zázemím, ale také byt mlynáře a pekárna. Většinu původního zařízení jsme chtěli zachovat a je tady s námi pořád,“ popisuje zpěvačka objekt. Z bývalé mlýnice je vstup k rodičům a do nájemních bytů.

Klára má samostatný vchod na půdu o patro výš. Jak na půdě, tak i v mlýnici je prostor na skladování kostýmů jak pro Klářiny koncerty, tak pro zdejší pověstné masopusty i pro divadelní představení divadla Sklep, jehož členem je Klářin tatínek.

Spodní patro tvoří jedna společná místnost, na kterou navazuje horní otevřená galerie s ložnicemi. Tím, že je spodní interiér zcela otevřený, tvoří tak ideální prostor pro dětské řádění. Jelikož je to podkrovní byt, jsou všude trámy, dřevěný retro nábytek, doplňky z bazarů nebo blešáků. Všechno tak, aby se rodina cítila svobodně a volně. 

VIDEO: Tím, že je spodní interiér zcela otevřený, tvoří tak ideální prostor pro dětské řádění.

Video
Video se připravuje ...

Porotkyně SuperStar Vytisková: Proč je vyřízená z finalistek? Markéta Reinischova, Jan Brunclík

Venkovské bydlení Kláry Vytiskové
Autor: instagram.com