V české StarDance se před lety předvedla po boku Leoše Mareše (44) a několikrát tančila i ve slovenské Let's Dance, kde například tančila i s hvězdou SuperStar Mirem Šmajdou (31). Pak se ale provdala za podnikatele Borise Jakeše (46) a vzala si jeho příjmení. Nejenže tančení tak trochu pověsila na hřebík a začala fušovat do módy, ale hlavně založila rodinu - loni v dubnu s mužem přivítali na svět dcerku Izabelu. 

Nyní je však péče o holčičku najednou těžší než dřív. Katarína si totiž přivodila zranění, kvůli němuž chodí jen o berlích. Na instagramu dokonce ukázala nohu v sádře! „Jakože měla bych celý den ležet s nohou nahoře, ale dá se to při malém dítěti a vrtuli v zadku?“ postěžovala si se smíchem.

Co se jí ale stalo? „Spadla jsem ze schodů. Smekla jsem se,“ prozradila pro Topky.sk blondýnka, které na sociální síti píšou další maminky, že se jim přihodilo to samé. „Zlomila jsem si palec, takže chválabohu, že nič komplikovanějšího,“ doplnila Jakeš (dříve Štumpfová).

Aby vše zvládala, přesunula se po úrazu i s dcerkou raději do domu rodičů. „Je to trošku náročnější, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Pomáhá mi i rodina a Izabelka je opravdu hodňoučká, takže sa to dá,“ dodala pro Topky bývalá tanečnice, která přesto doufá, že se dá brzo zase dohromady.

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

Fotogalerie
33 fotografií