Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tajemný muž za zády Jennifer Lopez vyděsil fanoušky: Vysvětlení je vcelku zábavné

Tajemný muž za zády Jennifer Lopez vyděsil fanoušky: Vysvětlení je vcelku zábavné
Zdroj: archiv Jennifer Lopez
+ Dalších 9 fotografií
záhada
Zdánlivě obyčejná fotka Jennifer Lopez (50) z její domácí posilovny pořádně zamotala hlavu fanouškům. Někteří měli o zpěvačku až panický strach. Při pohledu na fotku totiž pozornému oku neujde muž, který jako by se krčil Jennifer za zády. Co to bylo za člověka a je zpěvačka v pořádku?

"Proboha, co to je za chlapa? Jsi v pořádku, Jennifer?" ptali se fanoušci Jennifer Lopez u její fotky z domácího fitka. "Ten chlap v roušce za Jennifer je hodně strašidelný!" poznamenávali.

Někteří dokonce měli tak silné obavy, že uvažovali o zavolání na policii. Záhadný muž za zpěvaččinými zády tam ale ve skutečnosti vůbec nebyl. Tedy alespoň ne fyzicky.

Lopez a její snoubenec Alex Rodriguez totiž mají posilovnu propojenou s pracovnou, místo dveří tam je pouze závěs. Ten nebyl zatažený a Rodriguez zrovna s někým vedl videohovor. "Když videochatují, obraz jim jde na velkou obrazovku. Když se podíváte pořádně, je vidět i Alexova ruka v tmavě modrém tričku," vysvětlil listu E! News zdroj z okolí slavného páru.

Vtipné vysvětlení

"Sedí u pracovního stolu, na kterém je postavená zmíněná obrazovka. Takže s tím mužem, který tolik lidí vyplašil, Alex telefonoval. A není to rouška, ale zakrývá si ústa rukou," dodal zdroj.

Příznivci zpěvačky, která se pro zábavu občas věnuje i herectví, si tak mohou oddechnout. Její talent před kamerami si můžete připomenout filmem Příšerná tchyně, jenž běží v sobotu v televizi.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy