Paul Feig by rád vypustil do světa prodlouženou verzi ženských Krotitelů duchů

Paul Feig by rád vypustil do světa prodlouženou verzi ženských Krotitelů duchů
Krotitelé duchů (2016) | Columbia TriStar
Krotitelé duchů I a II mají oddanou fanouškovskou základu jako máloco, takže když vyšel první trailer na Krotitelů duchů, okamžitě se z něj stalo v rámci dislajků nejnenáviděnější video v historii YouTube. Že nešlo o prázdné gesto ukázaly následné tržby, kdy film propadl v kinech a tím pohřbil plány na další díly. Místo toho se brzy dočkáme přímého pokračování původních dvou dílů (leč přirozeně s nějakými těmi nováčky v obsazení).
Režisér Paul Feig přesto nad svou ženskou verzí neláme hůl a když uviděl, jakou vlnu zájmu spustilo ohlášení Ligy Spravedlnosti, podělil se na svém Twitteru o informaci, že má 3.5 hodinový sestřih svých krotitelek, který by rád vypustil do světa. A to je upřímně docela zajímavá informace.
Jasně, kinoverze nebyla nic moc. A to neříkám jako nějaký zaslepený fanoušek série. Jde o to, že Feig rozhodně umí točit dobré komedie, před kameru dostal hodně talentů a výsledek přesto nefungoval. Kinoverze měla necelé dvě hodiny, prodloužená na videu 134 minut. Co by asi nabídl o tolik delší sestřih? Možná jen další nevtipnou bolest. Proč ale nemít možnost to zjistit? Feig měl evidentně důvod pro to, aby dal tak nezvykle dlouhý sestřih dohromady. A já bych byl osobně rád, kdyby měl možnost se o něj podělit.
Krotitelé duchů
Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy, Leslie Jones (II)