Kosmetické rituály hvězdy Ordinace: To musíte vyzkoušet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kosmetické rituály hvězdy Ordinace: To musíte vyzkoušet!

Michaela Badinková
Michaela Badinková (Weleda)

Jen málokdo by řekl, že Michaela Badinková (40) netráví celé dny v salónu krásy. Herečka se pyšní krásnou pletí, kterou by ji mnohé ženy mohly závidět. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě se svěřila, že to tak ale vždy nebylo.  

Asi jako každá žena, tak i Badinková si v době puberty prošla obdobím, kdy řešila svou pleť. Hormonální změny totiž v těle mohou udělat pěknou neplechu. „Asi jako každá holka jsem měla mastnější pleť, na které se občas udělal nějaký ten pupínek. Měla jsem z toho paradoxně větší újmu než z nové vrásky, protože zamaskovat červený pupínek, když se chcete líbit nějakému klukovi, je docela prekérní situace,“ řekla herečka týdeníku Sedmička.

Herečka naštěstí v současné době nemusí řešit žádný problém s pletí. Klíčem k úspěchu jsou její kosmetické rituály. „Můj rituál je horká vana. To mě naučila maminka, protože ji také miluje. Jsem nízkotlakový člověk, stále mám studené končetiny, takže je to pro mé tělo i duši takový balzám. A nově mám ještě jeden rituál, občas kloktám olej, který vytáhne z těla toxické látky, a pak piju olivový olej s citronem, který jsem si přivezla z Řecka,“ prozradila Badinková týdeníku.

Na video s Michaelou Badinkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.