Studio Svobodného přístavu: Doktoři a lékařské tajmeství – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu
Autor: Urza
Čas: 2020-05-24 12:00:00

Studio Svobodného přístavu: Doktoři a lékařské tajmeství

Přečtení: 6129

Autor: Fetky (neregistrovaný) Čas: 2020-05-24 14:18:07
By mě fakt zajímalo, kdo má čas a chuť se dívat na dvouhodinové tirády dvou fetek.

Jedinou výhodou je, že je to pro fetky low effort content, prostě melou do kamery bez přípravy a je to.
Autor: parek (neregistrovaný) Čas: 2020-05-24 15:50:35 Titulek: Re: [↑]
proc myslis ze jsou fetky?
Autor: Vostál Petr Čas: 2020-05-24 16:40:55 Titulek: Re: [↑]
Web: neuveden Mail: VostalPetr v doméně seznam.cz
proc myslis ze jsou fetky?
..........................

Znáte tu pohádku o Petru Panovi ?
Dokud byl malý chlapec, tak uměl létat,
když se pak jako dospělý vrátil zpět do země Nezemě tak již létat neumí a musí se to naučit,

a naučí se to tak, že se ztotožní s jednou štastnou myšlenkou (která mu pak dá křídla)

Takže Petr pan je fetka závislá na jedný štastný myšlence,
je na ní závislý,
bez ní létat neumí...

Takže,
jakmile se ztotožníte s nějakou štastnou myšlenkou, můžete létat ale jste na ni závislej, bez ní létat neumíte,
podobně jako fetka nedokáže žít bez drogy...

https://www.csfd.cz/film/8639-hook/prehled/
Autor: parek (neregistrovaný) Čas: 2020-05-24 15:49:53 Titulek: Long Story Long
Pri sledovani se mi vybavili nektery sracky co se mi staly v ordinacich.
1: neco sem mel s uchem, tak me poslaly k chirurgovi negrovi, co mi pul hodiny mrdal do ucha nejakym skalpelema ve vysledku mam dodnes na uchu jizvu, ktera tam ani nemusela bejt, kdyby nebyl kokot
2:pred rokem sem sel s podezrenim na alergii do nemocnice kde mi merila dr. dech- musel sem dejchat do pristroje, ale jak to tak bejva kdyz se neco musi hned, tak to vetsinou nejde, pica zacla rvat ze to neumim tak jsem se s ni zacl pokrikovat, at na me nerve a ze mi to proste jen nejde, na asi patej pokus kdy uz prestala bejt ujecena pica se mi to povedlo a sel jsem pryc
3. snad naposledy co jsem byl na ORL sem sel s tim ze me boli v krku ale ze necci ATB protoze se mi akorat oslabi imunita, na pohled mila Dr mi rekla ze je teda mit musim nebo at nechodim, co tam vlastne delam... tak jsem si je vzal na tyden, ty slaby sem si vydupal a sel pryc, za tri dny vse ok ani sem je nemusel brat
Od ty doby nechci brat ATB protoze je to brainwash a ze vseho se clovek stejne uzdravi sam.
Podobny zkusenosti se Sockozdravotnictvim ma i muj kamos, kterej neni moc prubojnej a Drs. s nim zametaj a hazou mu terminy co mu nevyjovujou atd.
S tema zmrdama sou jenom problemy, kdyz se nad tim zamyslim, tak drtivou vetsinu veci sem se stejne uzdravil sam.
Chtel bych zkusit alternativni medicinu, pokud nekdo vite nejakou supr poradnu/ordinaci, sem s ni!!
A to jsem zapomnel zminit ze z opakovane naordinovanyho "jenom kasliku" mi po naslednym vydupanym rentgenu plic vyklubal prechozenej skoro zapal plic. Premejslel jsem ze tu napohled hodnou detskou doktorku, ktera me podcenila a zpusobila trvaly nasledky, ze mam ted casto rymy a cejtim na sobe ruzne nasledky, zazaluju. Asi uz je pozde, pac zakon ma lhutu co vim tak dva roky.
Mrdat Socialni zdravotnictvi! Diky za osvetu
Autor: Alias (neregistrovaný) Čas: 2020-05-24 17:00:55 Titulek: Re: Long Story Long [↑]
Už abys chcípnul kokote!
Autor: Hunábl Funterer (neregistrovaný) Čas: 2020-05-24 19:39:05
Tohle video mi připomnělo jednu dávnou historku, ještě z doby hluboké totality. Jel jsem za svým známým, on byl lékař, do Londýna. Když jsem na tamním nádraží vystoupil z vlaku, tak na mě mával stranickou legitimací a smál se jako blázen. Pak jsme šli do jednoho baru v Soho na pivo. Když jsem se po týdnu vrátil zpět do Prahy, netrvalo to ani dva dny a už mě kontaktovali chlapíci z StB. Byl jsem na výslechu a nechápal jsem, co po mě chtějí. Nakonec jsem ze zoufalství vytáhl stranickou legitimaci a začal jsem se chechtat jako blázen. Chvíli nechápavě zírali a pak mě beze slova pustili. Od té doby jsem od nich měl pokoj. Jen do Anglie už mě nikdy nepustili. Tedy vlastně ano, až po roce 89, ale to už je jiný příběh.
Web: neuveden Mail: neuveden
Dobrý den,
hezká debata, není co vytknout. Žádal jste, abychom se vyjádřili ke kvalitě videa, zvuku apod. Za sebe mohu říci, že tentokrát bylo všechno v pořádku. Já tedy preferuji hlavně zvuk, protože během sledování Vašich videí dělám další věci a většinou hlavně poslouchám, takže obrazová stránka pro mě není až tak důležitá. Zvuk byl tentokrát naprosto perfektní. U některých starších videí byl hodně potichu, ale to se záhy zlepšilo. Jen někdy docházelo k tomu, že byla různá hlasitost u Vás a u Terezy, nebo jiného hosta. Pak jsem musel neustále zesilovat, nebo naopak tlumit zvuk podle toho, kdo zrovna hovořil. To dříve býval docela častý problém a byl bych rád, kdybyste to hlídali i do budoucna, aby to bylo správně, jako v případě tohoto videa.

Děkuji
Jiří Vilt
logo Urza.cz
kapky