Star Trek: Discovery
70/100 - 142×

Star Trek: Discovery

Nová loď, nová mise. Příběh první důstojnice Michael Burnhamové, sloužící na hvězdné lodi U.S.S. Discovery, odehrávající se deset let před érou slavného kapitána Kirka a jeho pětileté mise.

USA | 2017 | Vysílá se
vysílání
3 sezóny | CBS All Access | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Sonequa Martin-Green (Michael Burnham), James Frain (Sarek), Michelle Yeoh (Philippa Georgiou), Doug Jones (Saru), Jason Isaacs (Gabriel Lorca), Anthony Rapp (Paul Stamets), Shazad Latif (Ash Tyler), Wilson Cruz (Hugh Culber), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Jayne Brook (Katrina Cornwell), Mary Chieffo (L'Rell), Shazad Latif (Voq), Mia Kirshner (Amanda Grayson), Emily Coutts (Keyla Detmer), Anson Mount (Christopher Pike)

Herci žádají fanoušky o strpení, třetí řada dorazí, jen to ještě bude chvíli trvat

Herci žádají fanoušky o strpení, třetí řada dorazí, jen to ještě bude chvíli trvat

Už je to více než rok, co skončila druhá řada Discovery. Stále čekáme na tu třetí, která je sice dotočená, ale pořád neznáme datum premiéry. To nám stanice CBS All Access zatím nemůže říci, protože ani ona zkrátka neví, kdy seriál vypustí. Přesto by to mělo být ještě letos.

12 1
24.5.2020

Fanoušci z tepla domovů očekávají příchod třetí řady seriálu Discovery, protože většina z nich se ještě stále nudí v karanténě. Nová řada sice byla dotočená ještě před pandemií, ale bohužel jsme se jí stále nedočkali, i když první zprávy hlásily, že třetí sezónu máme očekávat v první polovině roku 2020. Ta je už téměř za námi a my tedy stále vyhlížíme novou řadu. Zatím neúspěšně.

Herec Doug Jones samozřejmě chápe, že fanoušci jsou nedočkaví, ale společně se svým kolegou Wilsonem Cruzem na sociálních sítích fanoušky ubezpečil, že všechen materiál je dotočen. Bohužel digitální efekty, hudba, střih, mix zvuku a další věci se těžko dělají z domova. Jelikož na seriálu pracuje velké množství lidí, celý proces byl výrazně zpomalen.

(Spoustu starých známých už neuvidíme. Foto: CBS All Access)

Tým si sice volá, ale není to tak efektivní, jak by si všichni přáli. Kdyby se zkrátka sešli v jedné místnosti, bylo by to pro všechny mnohem lepší. Ale to teď není úplně reálné. Práce na třetí řadě tedy stále pokračují, Cruz fanoušky ubezpečil, že se jí dočkáme ještě letos. Vzhledem k tomu, že je nyní už květen, očekávejme novou řadu spíše někdy na podzim 2020.

Doug Jones fanoušky taktéž uklidňoval, ale z trošku jiného důvodu. Spousta z nich se totiž bojí, zda tón třetí řady nebude výrazně jiný od řad předchozích. Děj se má totiž odehrávat v budoucnosti. Jones přiznal, že seriál si prošel svým nevyhnutelným vývojem, objeví se v něm nové rasy, postavy i nepřátelé, nicméně posádka Discovery zůstává stále stejná, a tak se není čeho bát.

Těšíte se již na třetí řadu Discovery? A kolik sezón by ještě podle vás měl seriál mít?

Zdroj: ComicBook.com

Diskuze /8

Raiden123

Ach jo … akurat by sa hodilo ayb to uz vyslo,no je jasne,ze to musi do strizne a pridelit pohyblive efekty urobene na photoshope,cgi a tak dal. Blby SARS 2 a 3,nebyt toho,snad by to vyslo skorej,tiez to oddialil moznu premieru.

24.5.2020 | 20:54:46
Sindar

Těšíte se již na třetí řadu Discovery? ne A kolik sezón by ještě podle vás měl seriál mít?

  • 2

Kvalita tohoto a Picarda se neda srovnat.

#3 Sindar #5 Kometa
25.5.2020 | 10:25:16
Sindar

#2 Sindar: minus 2 sezony

25.5.2020 | 10:27:19
ori

Ja sa teším, prišlo mi to naopak lepšie ako Picard.

webmaster
25.5.2020 | 11:34:37
Kometa

#2 Sindar: svatá pravda, Picard byl sakra nuda :D

25.5.2020 | 16:25:33
pkd

Nejstupidnejsi dotaz v dejinach dotazu. Ne! Shitcovery je uberbrutal znasilnena sracka, ktera jen tak nahodou, ma nazev ST. Takze, fakt, ne. Diky za nic kokote Kurtzmane a CBS, ale jiz bylo dost i kurveni Roddenberyho odkazu. Buzeranti a houbicky, fuck off!!!!

#7 Tyrion95
25.5.2020 | 20:32:56
Tyrion95

#6 pkd: a ty máš zase nejstupidnejší komentář. Jestli se ti to nelíbí tak přestaň fňukat a nekoukej na to a vsadím se že kvůli takovým jako ty se Roddenberry tak akorát obrací v hrobě. A ty nadávky si s sebou vem zpět do 18.století

26.5.2020 | 8:54:26
captain

Srovnávat Picarda a Disco Trisco nemá smysl. To je něco jako první liga a okresní přebor… A propo, jediné a dobré, co nám, díky zato, půjčím si, Shitcovery dala, je nový seriál s kapitánem Pikem, s jeho Enterprise a její posádkou! Tak snad nebudeme čekat moc dlouho…

27.5.2020 | 18:05:16
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S05E04: Face the Strange

cz100%
DOKONČENO

Aktualizace postav

V průběhu třetí řady seriálu Star Trek: Discovery budeme pravidelně aktualizovat sekci postav. Proto se nezapomeňte podívat na aktuální profily a ohodnotit všechny charaktery:

Reklama

Nejlepší postavy

Zajímavosti

Přehled Star Trek seriálů, kterých se v průběhu času určitě dočkáme

Přehled Star Trek seriálů, kterých se v průběhu času určitě dočkáme

Star Trek seriálů v čase přibývá a bude jich ještě mnohem více. Mnohdy se v tom dá lehce ztratit, proto vám přinášíme souhrnný článek, kde si přehledně shrneme, jaké seriály aktuálně běží, jaké se natáčejí a jaké se chystají. Jaký Star Trek seriál sledujete a hodláte sledovat?

Novinky

Star Trek 4 žije, Abramsova parta se vrátí se zbrusu novým filmem

Star Trek 4 žije, Abramsova parta se vrátí se zbrusu novým filmem

Nemožné se stalo skutečností. Star Trek 4 byl již v přípravách, nicméně od projektu odstoupil Chris Pine a Chris Hemsworth, jelikož výplata za další film nebyla podle jejich představ. Starý tým se ovšem vrací a kamery by se mohly roztočit ještě letos. To je ale zpráva, co říkáte?

Narozeniny herců

Galerie

Galerie

Filtr seriálů








Reklama