Stěhování do nového sídla za 13 milionů dolarů (cca 323 milionů korun) se kvůli přetrvávajícím omezením spojeným s řáděním koronaviru ve Spojených státech ještě o nějaký měsíc prodlouží, Meghan Markleové (38) a princi Harrymu (35) to ale vůbec nevadí. V pronajaté vile bydlí zdarma, kochají se úžasným výhledem na oceán a na své sousedy si nemůžou stěžovat, ačkoliv nikoho z nich nikdy neviděli.

Podle ředitelky realitní kanceláře Luxury Estates Rochelle Maizeové, která má na starost Beverly Ridge, obyvatelé domů málokdy opouštějí svá milionová království. Bylo tomu tak prý i před koronavirovou krizí. Jsou ohleduplní vůči ostatním, což znamená, že nedělají bordel a nehlučí. Serveru Daily Mail dokonce prozradila, kdo je v těsném sousedském vztahu s vévody ze Sussexu.

„Jsou to neznámí, ale movití byznysmeni z Číny a Indonésie nebo vdova po známém komikovi Johnnym Carsonovi.“ V prosinci se ze sousedního domu odstěhovala britská herečka Carlton Gebbiaová, hlučnou hvězdu reality show o manželkách z Beverly Hills by ale vévodové zřejmě nesnesli. „O šest kilometrů dál se ale nachází Beverly Hills a v něm hvězdy jako Nicole Kidmanová, Jennifer Lawrenceová, Jennifer Anistonová nebo Adele,  upřesnila Maizeová. Poslední zmiňovaná dělala Sussexům průvodce po městě a radila jim ohledně dobrých soukromých škol v okresu.

Fotogalerie
63 fotografií