Následující článek pojednává, o čem budou pojednávat články budoucí. Protože takové pojednání se jednou za čas hodí. A když ten čas přijde, vy víte. Víte, o čem bude článek příští, protože o tom už byl článek minulý. 

Pandemická izolace mi dala prostor nejen k systémovým úpravám, ale konečně i k pořádnému psaní. Texty přibývaly, spousta je hotová úplně, jiné jsou zatím jen naplánované. Ale při frekvenci 3 články do měsíce (což tu nikdy nebylo), mám naplánováno až do konce října. 

Takové plánovaní je dobré, protože pak se nestane, že bych vynechával. A minulosti jsem často vynechával. Nevýhodou je, že když náhodou dostanu nápad na nový článek, celé plánování se rozsype, jako domeček z karet. Ale třeba ne. Uvidíme. Co vše bylo naplánováno a co můžete očekávat, to se dozvíte v dnešním rychlém článku. A to možná i chcete. 

Z oboru

Pomalu se snažím vracet k původnímu zaměření blogu, což byly články na téma HTML / CSS / PHP / JS. Zatím se daří tak středně. Ajaxové stránkování se dočká jednoho až dvou pokračování, revizi dostala i moje stránkovací knihovna, která s tím přímo souvisí. Podívám se také na stromovou strukturu či jednoduché stylování formulářů. 

Seriály

Další 2 seznamy zajímavých seriálů jsou téměř hotovy, tentokrát sci-fi, mysteriózní, ale i nějaké superhrdinské. O klasickém soupisu podzimních premiér ještě přemýšlím; zrovna tato část mých pravidelných přehledů asi není úplně atraktivní. Ale do Mikroblogu to jde napsat vždycky.

Filmy

Dojmy k jednotlivým filmům se mi stále moc psát nechce, a tak se můžete těšit na klasický seznam vícero snímků pod jedním článkem. Béčka jsem zatím stále nevyčerpal, "těšit" se můžete na filmy katastrofické. A možná mezitím nasbírám další seznam monster... Protože jak jsem se chvástal, že jsem všechno viděl, pomalu se mi začaly scházet další kousky. Dvoji žraloci a jedni dinosauři zatím na vlastní článek nejsou, ale kdo ví, co bude. A možná budou i nějaké ne-béčkové filmy. 

MTG

Decklisty nesmí chybět, jsou tu nachystané 3 články k Magicování v loňském roce. Pioneer tam ale nebude, protože ten jsem kvůli času skrz Leviathan Commander ani pořádně nezkusil. I toho Commandera jsem hrát přestal, ale proč k tomu něco málo nenapsat, když podklady mám. Alespoň z pohledu nováčka na formátu. 

Hudba

Můžete čekat nějaký ten metálek, ať už známý více, či méně. Možná vás nějaké mnou doporučené kapely také zaujmou. Například tato. Ale víc až v připravovaném článku. 


A ještě pár náhodných článků k tématům jiným, ale úplně všechno zase prozrazovat nemusím. A pokud by vás zajímalo, odkaď beru všechny to cool obrázky, jako například výše zobrazený, mrkněte na www.pexels.com. Výběr sice není příliš velký, ale vše je zdarma, a to pro osobní i komerční využití.