V ději oblíbeného seriálu se MUDr. Michal Tomášek dostane do vyloučené rubavské čtvrti zvané Ronďák. A nevyvázne odtamtud bez zranění, nýbrž zbitý a okradený a navíc s roztrženým obočím. Tomu musel být uzpůsoben i vzhled Saši Rašilova, který tak v maskérně strávil skoro půl hodiny.

Ovšem s kůží na trh šel i on sám. „Byl to nerovný zápas, dva profesionálové a já, který se neumí prát. Ty zakuklence hráli dva kaskadéři. Scénu jsme nazkoušeli, některé údery jsou simulované, ale chtěl jsem, aby to vypadalo co nejvěrohodněji, takže jsem sem tam jednu schytal. Ale tak, abych byl schopný odehrát další obrazy,“ přiznal Rašilov. 

Jelikož natáčení neprobíhalo chronologicky, ale několik dílů se natáčelo na přeskáčku, nemohl být Saša potlučený doopravdy. Maskéři mu tak »rozbili nos« hned několikrát a postupně na něm vystřídali i různé fáze hojení ran.

VIDEO: Zbitý Rašilov v Modrém kódu: Žádný trik! Nechal si dát pěstí…

Video
Video se připravuje ...

Zbitý Rašilov v Modrém kódu: Žádný trik! Nechal si dát pěstí…  FTV Prima

„Já mám tahle natáčení rád. Pro nás, kteří většinu seriálu točíme v ateliérech, jsou reálná prostředí vždycky vzrušující. I když je to samozřejmě mnohem méně komfortní a technicky náročnější. Ateliér je nasvícený, všude ticho, klid, žádná zdržení. Tohle jsme točili v reálném paneláku, kde musíte zastavit klapku pokaždé, když někdo pustí vysavač ,nebo zapne nahlas televizi,“ dodal pobaveně Saša, který právě s manželkou Lídou čeká dalšího potomka.

VIDEO: Kráska z Modrého kódu natočila sexy videoklip! 

Video
Video se připravuje ...

Kráska z Modrého kódu natočila sexy videoklip! Youtube.cz

Fotogalerie
42 fotografií