Menu
WomanOnly
Horoskopy

Horoskop na červen 2020 pro všechna znamení

V průběhu května již došlo k mnoha změnám a k rozvolňování opatření v souvislosti s pandemií koronaviru. V červnu budou pokračovat další procesy a s ohledem na krásné slunečné počasí se můžeme těšit na uvolnění atmosféry a užít si výlety s rodinou či setkávání s lidmi – třeba už bez roušek a ve větším klidu. Měsíc červen bude také ve znamení školních zkoušek a přípravy na prázdninovou dovolenou. Jak to vidí hvězdy a co to bude znamenat pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran (21.3. – 20. 4.)

Berani, pro vás nadále platí opatrnost před úrazy a situacemi, kdy ztrácíte svou horkou hlavu. Trénujte svou trpělivost a snažte se trávit více času s rodinou. Nicméně červen pro vás může představovat velice příjemné období plné nových nápadů, výletů, setkávání s přáteli a užívání si sportu nebo pobytu v přírodě. V práci nebo při realizaci povinností se snažte neprokrastinovat a nejprve něco dokončit, než se vrhnete do dalšího skvělého nápadu.

Zvěrokruh a zdravotní problémy. Kozoroha bolí zuby a záda, lvovi hrozí infarkt…

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci, horoskop na červen pro býka vypadá vcelku lákavě. Vás jen tak něco nezastaví. Váš temperament, houževnatost a úsilí vás dovedou k opravdu zaslouženému cíli. Změny přijímejte s přehledem a s nadhledem, budete mít nové tvůrčí nápady a mělo by se vám dařit všechno, na co sáhnete. Červen je ideálním časem kování, změnám, realizaci dlouhodobých cílů a plánů nebo počátků čehokoliv nového – klidně i podnikání či vztahu.

Blíženci (22. 5. – 21.6.)

Blíženci, horoskop pro blížence na měsíc červen bude trochu blíženecky rozpolcený. Předně oslavíte své narozeniny a čekají na vás příjemné chvíle. Pokud zažíváte napětí ve vztahu nebo stres kvůli závěrečným zkouškám či maturitě, vydržte, všechno se zase postupně v dobré obrátí. Věřte ve svou sílu, nemrhejte energií, vyhněte se alkoholu a drogám a veškerou energii zkuste směřovat do tvůrčí činnosti a do umění. Jestliže vás trápí deprese, podrážděnost nebo nepříjemné psychické stavy, věřte, že už ke konci června všechno pomine.

Pes nebo kočka? Jaké domácí mazlíčky preferujete podle znamení zvěrokruhu?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, budete plní energie a entuziasmu. Slunečné počasí vám dělá dobře, můžete klidně trávit spoustu času v přírodě u vody, kterou máte tak rádi. V druhé polovině měsíce června oslavíte své narozeniny. Užijte si příjemné chvíle se svou rodinou i s přáteli třeba při grilování na zahradě. Nebojte se změn a snažte se kultivovat svou život. Pokud jste trpěli zdravotními problémy, vše se v dobré obrátí. Věnujte se duchovnímu životu a umění, to pozvedne vaši duši a udělá vám to dobře.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Lvi, horoskop na červen pro lva vás dozajista potěší. Budete sršet novými nápady. Nebojte se realizovat některé kreativní změny v práci nebo v rámci vašich koníčků. Užívejte si výlety s rodinou i pěkné počasí. Do vašeho života stále přichází různé změny, a i když ne všechny jsou vždy příjemné, dokážete je hravě zvládat levou zadní lví tlapou. Dosud omezená atmosféra se uvolní a vaše problémy se brzy vyřeší. Pokud jste nezadaní nebo se vám rozpadl vztah, dejte šanci nové lásce a času na zahojení svého bolavého srdce.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Panny, možná trochu zakolísáte ve svých vyjetých kolejích a ztratíte řád. Přece jenom život nemá vždy striktně nastavená pravidla. Může přijít pár změn a nových nápadů, které vás hezky provětrají, tak si je užijte naplno a soustřeďte svou pozornost tam, kde můžete dokončit všechno započaté dříve, než se pustíte do něčeho dalšího. Bude vám to skvěle myslet, můžete pečovat o svou rodinu i o partnerský vztah. Nějaký pěkný výlet by také neškodil, život přece není jen samá práce. Ke konci měsíce se hezky uvolníte a budete si užívat pohodu.

Znamení horoskopu a jejich nadání

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Váhy, v červnu si užijte trochu klidu, pár společenských setkání nebo výletů. Nepočítejte s tím, že by se rychle něco obrátilo ve váš prospěch, nečekaná výhra ve sportce nebo osudová láska vás nejspíše ze dne na den nepotkají, přesto je někdy přece fajn jenom tak být a vážit si každého hezky prožitého dne. Nepodléhejte trudnomyslnosti a soustřeďte svou pozornost na své cíle a na důležité věci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, čeká vás velmi příjemné období. Možná jste zamilovaní a užíváte si krásné chvíle ve dvou v rozkvetlých loukách či zahradách nebo někde u vody, možná na vás vaše láska teprve čeká. Věnujte se umění, poslouchejte nebo tvořte hudbu, užívejte si klidu a pohody. V práci můžete realizovat spoustu nových kreativních nápadů, dařit by se mělo na všech frontách.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, pro vás bude měsíc červen představovat nejspíše emočně vypjaté období s lehkou nespokojeností. Pokud jste vzteklouni, měli byste začít cvičit jógu a chodit více do přírody, ať se uklidníte. V opačném případě vás mohou občas potkat výbuchy sebelítosti nebo ventilace problémů alkoholem. Problémy je třeba řešit, ne je odkládat. Jestliže něco není podle vašich představ, zapracujte na tom, aby bylo. Konec měsíce bude velice příjemný.

Sexuální touhy podle horoskopu: Je libo fetiš nebo sadomaso?

Kozoroh (22.12. – 20. 1.)

Kozorozi, červnový horoskop vašemu znamení slibuje pohodové a činorodé období. Můžete se naplno věnovat práci, studiu, závěrečným zkouškám i aktivnímu odpočinku. Červen přeje duchovním a duševním aktivitám, tvůrčí činnosti a umění, zejména hudbě. Prospějí vám procházky do přírody, relax a pohoda mezi nejbližšími. Věnujte se také svému vztahu nebo nové lásce. Určitě si to zasloužíte!

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vodnáři, váš červen bude příjemný a harmonický. Vaše snahy dát si život do pořádku budou pokračovat. Budete sršet novými nápady a snažit se své nadání uplatnit tvůrčím způsobem. Nikdo netvrdí, že vaše osudové zkoušky nebudou pokračovat. Vy se jim však dokážete postavit čelem, dát šanci novým změnám a třeba i dlouho očekávané lásce.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Ryby, pro vás se červen může stát náročnějším měsícem plným stresu a napětí. Možná máte pocit, že toho potřebujete hodně zvládnout a že nevíte co dříve, ale nic se nedá uspěchat a rozhodně také není zrovna nejlepší dělat více věcí najednou. Nejprve dokončete jednu věc, a poté započněte druhou. Energie vám chybět nebude, jen je třeba ji soustředit na ta správná místa. Vaše nespokojenost nebude trvat věčně. Konec měsíce bude harmonický a poklidný. Věnujte se tvůrčí činnosti a umění.

Ohodnoťte tento článek:
4,3
Diskutovat

Úplňky

Právě čtete

Horoskop na červen 2020 pro všechna znamení