Události v Kině Pilotů 26 5. – 1. 6.

Maják
Maják

Malá lež

Datum: od 25. 5.

Malá lež. Čínsko-americká režisérka Lulu Wang nám servíruje dojemný, ale také komický, snímek o tajném rozloučení s babičkou, která neví, že umírá. Jak uspořádat sešlost celé rodiny, aniž by babička začala něco tušit? Film získal ocenění v Sundance i Zlatý glóbus.

Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2499907

 

Maják                                                                                                                                                

Datum: 27. 5.

Maják v Kině Pilotů. V hlavních rolích Willem Dafoe, Robert Pattinson a opuštěný maják. Mysteriózní thriller Maják byl jedním z nejoceňovanějších snímků minulého roku. Ve středu ve 21:30.

Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2499901

#jsemtady                                                                                                                                         

Datum: 31. 5.

Když se slavný francouzský šéfkuchař zčistajasna rozhodne vyrazit na druhou polokouli za tajemnou dívkou, kterou poznal na internetu, pak je jasné, že může jeho příběh skončit všelijak.
Věhlasný francouzský šéfkuchař Stéphane  žije poklidným životem a má všechny důvody, proč se cítit spokojeně. Přesto jedinou osobou, která jej udržuje naživu, je tajemná mladá Korejka Soo, se kterou se náhodou spojil na lnstagramu. Baví se spolu na dálku o umění i sakurách, které právě rozkvétají, a zdá se, že si výborně rozumí navzdory vzdálenosti a všem jazykovým i kulturním bariérám. Pak se jednou Stéphane rozhodne Soo nečekaně a bez ohlášení navštívit v jejím rodném Soulu.

Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2501797

Země medu

Datum: 31. 5.

Vítez Sundance, film nominovaný na Oscara. 55 let. Atidže žije sama se svou nemocnou matkou v místě, kde kdysi bývala horská vesnice. Díky včelaření si zajišťuje skromnou obživu, z okolní přírody se nikdy nesnaží získat víc, než potřebuje. Její život se však začne razantně měnit v momentě, kdy se na sousední pozemek nastěhuje početná rodina, která v jejích včelařských schopnostech vidí potenciál pro vlastní obohacení.

Vstupenky: http://www.kinopilotu.cz/2501803

 

Kino stále promítá snímky Pro Samu, Vysoká dívka, Sviňa, Fany a pes, Ovečka Shaun ve filmu, V Síti, 11 barev ptáčete, Psi nenosí kalhoty, Králíček JOJO a další filmy.

Comments

comments

Vyhledat