Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

„Dlouho jsem se přesvědčoval, že nejsem gay. Změnila to až první pusa s klukem,“ přiznal youtuber Lukefry ve StandaShow

Lukáš Fritscher (Lukefry) si homosexualitu uvědomil dle svých slov docela pozdě, asi ve dvaceti nebo jednadvaceti letech. Měl vztahy s holkami, ale když se nad nimi zpětně zamýšlí, bral je spíše jako kamarádky. „Měl jsem je rád, ale nic víc,“ řekl v rozhovoru u Stanislava Hrušky (StandaShow).

Sám sebe jsem dlouho přesvědčoval, že nejsem gay,“ přiznal a pokračoval: „Potvrdil jsem si to, až jsem se políbil s klukem“. V ten moment ucítil pocit, který do té doby neznal.

Dlouho odkládal, než se se svojí homosexualitou svěřil svým rodičům. Mámě to proto řekl na začátku koncertu. Nebylo to úplně jednoduché, ale nakonec to přijala a později to společně řekli tátovi. „Bál jsem se, že to vezme hůř než mamka, ale nakonec úplně v pohodě,“ vzpomíná. Každopádně dle něj není třeba na coming out pospíchat, o důvodech se rozpovídal v nejnovějším díle vlastního podcastu Etcetera.

Standa i Lukáš se shodují, že by gayům pomohlo, kdyby byly schváleny zákony, které by umožnily manželství gayů a adopci dětí homosexuálními páry. Ve spojitosti s výchovou dětí také zmiňují partnery Davida a Michala Vaníčkovi, kteří natáčejí videa jako Dva tátové.

V rozhovoru navíc poprvé veřejně prozradil, že se s Matějem Čížkem v lednu 2020 rozešli. „Líbí se mi Josef Trojan, syn Ivana Trojana,“ odpověděl na otázku, který herec se mu líbí.

První část rozhovoru s Lukefrym můžete zhlédnout na následujícím videu. Celý rozhovor je dostupný na Patreonu kanálu StandaShow.

Oblíbený český youtuber Lukefry je gay! „Jsem sám sebou a fakt šťastný,“ napsal

Kdy je nejlepší udělat coming out? Youtuber Lukefry se svým bývalým přítelem Matějem Čížkem odpovídají v podcastu „Etcetera“

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

26. 05. 2020 v 16:43Off-line Woorfy  (25/180/68)
Redakce je z něj v poslední době celkem vlhká, jak to tak vidím :D :D
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload

Podívej se na další – Lukáš Fritscher - Lukefry:

Podívej se na další – Youtuber:

Podívej se na další – Gay youtuber:

Podívej se na další – Stanislav Hruška - StandaShow:

Mohlo by tě zajímat:

Nejnovější články:

OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload