Jaromír Jágr v slzách: Hokejové legendě zemřel člen rodiny (†71) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaromír Jágr v slzách: Hokejové legendě zemřel člen rodiny (†71)

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Michal Beránek / Sport)

Jaromí Jágr (48) prožívá velmi těžké období. Nejenže neví, zda bude pokračovat v čeké lize, ale před měsícem a půl navíc hvězdného hokejistu zasáhla smutná zpráva. Zemřel jeho strýc Vladimír (†71).

Dle webu iSport.cz neměl Jágr se svým strýcem příliš blízký vztah, přitom šlo o bratra Jaromírova otce (ten má ještě sestru Jarmilu). „Se strýcem moc v kontaktu nebyl, jelikož on bydlel na statku ve Švermově. Celá rodina jsme se vídali jenom při svatbě, nebo když se sázely brambory či sklízelo obilí,“ prozradil Blesku hokejistův synovec Jiří Kalla.

„Co vím už z mládí, tak se ani s Jaromírovým tátou příliš nestýkali. Vždycky to bylo takhle. Spíš jen při práci. Žádné rozpory však mezi nimi nebyly, jen si oba žili svůj život,“ pokračoval Kalla. „Ale rozhodně to není tak, že by se nevídali vůbec. Jaromírův otec bratrovi občas opatroval statek,“ pověděl blízký rodinný přítel a bývalý kladenský hokejista Lubomír »Čužák« Rys.

Vladimír Jágr byl svobodný a neměl žádné děti. Zemřel už před měsícem a půl, tedy ve středu 15. dubna, přesto ve vitríně jednoho z kladenských pohřebních ústavů stále najdete vyvěšené parte. „Odešel tak náhle, že jeho rty nám sbohem nestačily dáti...“ píše se v něm.

Ačkoliv šlo o náhlé úmrtí, strýc hokejové legendy měl delší dobu zdravotní problémy. „Navíc v jeho mentalitě bylo, že to neřešil a chtěl žít, takže i proto se jeho stav možná zhoršoval,“ přemítal Jágrův synovec. „O jeho smrti jsem se dozvěděl od Jardovi maminky Aničky. Vladimíra jsem znal osobně, byl to pracovitý člověk,“ řekl dle iSport.cz Rys.

Jágr po sestupu Kladna: Nevím, jestli najdu smysl pokračovat v české lize:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
26. 5. 2020 • 09:19

Moc se sice nevídali, ale přesto musí Jaromír brečert jak želva. aspoň podle bulváru ano. A kterýpak dobrý skřítek z příbuzenstva tuhle informaci pisálkům nahrál? A za kolik?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.