Můj kousek štěstí

Vydírají vedení slavného seriálu?

Jen málokomu z herců se podařilo ze svého vztahu udělat dokonalý stroj na peníze. Zlata Adamovská a Petr Štěpánek (71) jsou i zdatnými obchodními partnery.

Už dávno není žádným tajemstvím, že kdysi předpověděla Zlatě Adamovské vědma, že až třetí manželství bude tím pravým. A jak se zdá, dáma nadpřirozených schopností měla pravdu. Asi ale sotva tušila, že oblíbená herečka a Petr Štěpánek dokážou udělat ze svého vztahu a později z manželství tak dokonalý byznys. Třesou se před nimi zejména prý scenáristé a producenti úspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tam už oba herci působí řadu let a diváci si je velmi oblíbili.

Na to ostatně prý manželé sázejí a podle všeho dělají dobře. Ačkoli nikdy nechtěli mísit soukromí s prací, je tomu dnes docela jinak. Aby také ne, vždyť tohle manželství jim vynáší nemalé peníze. Herci se navíc údajně postarali o to, aby tomu tak bylo i nadále. Už opravdu velmi dlouho si i vrabci na střeše cvrlikají, že slavní herci si v seriálu nadiktovali velmi jasné podmínky.

Buď tam prý budou hrát oba, nebo se hlavní hvězdy seberou a odejdou. A zdaleka to prý není jediná podmínka, kterou si měli svůj lukrativní televizní kšeft pojistit. Oblíbení jsou Štěpánek s Adamovskou údajně také u režisérů reklam, a to zejména proto, že jim lidé věří, protože jejich tváře nejsou spojované s žádnými skandály. Manželé působí lidsky, mile a diváci jim prý „zbaští“ takřka cokoli. Na důvěryhodnosti oběma nepochybně dodávají i jejich role vážených a empatických lékařů v kamenické nemocnici.

Nebojí si říct o balík 

Všechny tyto okolnosti jim neskutečně hrají do karet a zvyšují jejich cenu na trhu. Toho jsou si herci pochopitelně dobře vědomi a nebojí se prý říkat o honoráře, o nichž se jejich kolegům může jen zdát. Producentům projektů pak nezbývá, než jim zaplatit, protože vědí, že tihle dva diváky k obrazovkám opravdu přilákají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden