Potvrzeno! Organizátoři už znají nový termín vyhlášení cen Žebřík

26.05.2020 11:30

Kvůli koronavirové krizi se letos slavnostní vyhlášení hudebních cen Žebřík uskuteční až v říjnu. Kteří účinkující už přislíbili účast?

 

 

1

Nové datum finálového večera v plzeňském areálu DEPO2015 je stanoveno na pátek 9. října 2020. Původně se mělo vyhlášení výsledků 27. ročníku ankety konat 13. března.

Organizátoři začali na hledání nového termínu Žebříku pracovat v podstatě už od 10. března, kdy bylo zakázáno konání hromadných akcí. Na tiskové konferenci ve stejný den oznámili, že letošní ročník nevzdají. "Nechtělo se mi smířit s tím, že bychom výsledky Žebříku oznámili jen online a připravili tak fanoušky o neopakovatelnou atmosféru na akci. Sice se nám výrazně zvýší náklady, protože musíme spoustu věcí udělat znovu a samozřejmě nevíme, co bude za půl roku, ale když budeme jen vyčkávat, nic nedokážeme. Navíc muzikanti, lidi z branže i hudební fanoušci už se nemohou dočkat živých vystoupení,“ říká ředitel ankety Jarda Hudec.

Hledání nového termínu bylo hodně náročné, protože na konec léta a podzim se přesunula většina akcí zrušených kvůli hrozbě koronaviru, navíc interpreti už měli dávno předtím naplánovaný svůj podzimní program. "Máme závazně potvrzenou účast Mňágy a Žďorp, John Wolfhooker, Michala Propkopa s Framus Five i rapera Marpa a Trouble Gangu, který byl v březnu v karanténě a v původním termínu by tedy nemohl vystoupit. Bohužel nepřijedou Monkey Business, kteří budou mít sérii koncertů na Moravě. Nově jsme ale získali Annu K. Bude to její jediný koncert v Plzeňském kraji v tomto roce,“ prozrazuje Jarda Hudec.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Stále jsou ale také v předprodeji, a to za stejnou cenu. Více informací najdou zájemci na www.anketazebrik.cz.

FOTO: Lukáš Knoll

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24